Prima pagină » Local » Băgat în arest după ce a urcat băut și fără permis la volan!
Băgat în arest după ce a urcat băut și fără permis la volan!

Băgat în arest după ce a urcat băut și fără permis la volan!

22 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ din județul Iași a ajuns după gratii, după ce a decis să urce la volan. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea procurorilor în ceea ce îl privește pe Ionel Cojocea.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă cu privire la inculpatul Cojocea Ionel și, în consecință, dispune arestarea acestuia, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului, pe o durată de 30 de zile. Respinge cererea de luare față de inculpat a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, au precizat judecătorii ieșeni.

Aceștia au mai dispus înștiințarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, pentru analiza oportunității luării măsurilor legale de ocrotire față de copiii minori ai inculpatului. Decizia nu este definitivă, ea fiind deja contestată de ieșean.
Conform anchetatorilor, bărbatul a fost prins recent de un echipaj de Poliție, după ce a urcat băut și fără permis la volanul unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`