Prima pagină » Cancan » Bacșiș imens lăsat de un bărbat pentru angajații unui restaurant. Cum s-a semnat acesta pe bon
Bacșiș imens lăsat de un bărbat pentru angajații unui restaurant. Cum s-a semnat acesta pe bon

Bacșiș imens lăsat de un bărbat pentru angajații unui restaurant. Cum s-a semnat acesta pe bon

04 mart. 2021, 09:33,
BZI.ro, în Cancan

Un bărbat a lăsat un bacșiș imens pentru angajații unui restaurant din Denver. Scopul acestuia a fost unul caritabil, pe fondul pademiei de coronavirus. Acesta este de părere că toți angajații restaurantelor au nevoie de susținere în aceasta perioadă în care au suferit considerabil.

Gestul făcut de acesta a uimit întregul personal.

Bacșiș imens lăsat de un bărbat pentru personalul unui restaurant

Bărbatul care s-a autointitulat „Banditul COVID” i-a impresionat la maxim pe angajații unui restaurant din Denver. Acesta a lăsat un tips în valoare de  6.800 USD. Suma a fost impartita în mod egal de către cei 34 de angajați ai restaurantului.

Ben Moon, un membru al personalului, a precizat că bărbatul a fost văzut discutând cu directorul general înainte de a se îndrepta într-una din saloanele private.

Imediat după ce personalul s-a aliniat, “Banditul COVID” a înmânat fiecărui membru al personalului suma de 200 de dolari înainte de plecare. Acesta a semnat chitanța cardului de credit și a adăugat “„Covid e de rahat”.

Numele real al bărbatului a rămas anonim deoarece rezervarea a fost făcută pe pseudonimul „Covid Bandit”.

„Banditul COVID”, lăudat pe internet

Bărbatul care a lăsat un bacșiș imens pentru angajații unui restaurant, a fost lăudat pe internet de către Chef Troy Guard care i-a mulțumit într-o postare de pe Facebook. Acesta a distribuit o fotografie a chitanței și a scris:

„Cine naiba este acest BANDIT COVID ?? !!

„Oricine este această persoană … vă mulțumesc foarte mult pentru actul de bunătate și atenția sinceră pe care tocmai le-ați acordat personalului nostru de gardă și grație.

„Ați dat 6800 de Dolari în total … ați dat 200 de dolari fiecărui angajat … unii plângeau – unii sar în sus și în jos – unii dansează!

„Nu știu cine sunteți domnul COVID BANDIT – dar din suflet – și întregul nostru personal ….. Suntem fără cuvinte – înduioșați!”

Bacșiș uriaș lăsat de un client într-un restaurant din SUA

Angajații unui restaurant din Ohio au primit un cadou de Crăciun neașteptat, după ce un client le-a lăsat bacșiș 5..600 de dolari!

Clientul a dorit să rămână anonim și a luat masa la restaurantul Souk Mediterranean Kitchen din Toledo, în 12 decembrie, după care a lăsat bacșișul uriaș celor 28 de angajați – inclusiv celor care nu erau prezenți la serviciu în acea zi. Fiecare angajat al localului s-a ales astfel cu suma de 200 de dolari, scrie CNN.

„Am plâns mult, plâng și acum, în timp ce vorbim”, a declarat Moussa Salloukh, proprietarul și bucătarul-șef al restaurantului. „Personalul restaurantului devine familia ta și ne pasă unul de celălalt. Am stat departe de bucătărie, astfel încât angajațîi mei să facă ore suplimentare și să se descurce financiar și să pună cadouri sub brad copiilor lor, deci acest gest este minunat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *