Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, surprinsă în club. Cu cine se distra Claudia Iosif

11 dec. 2023, 14:58,
BZI.ro, în Cancan

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, a fost surprinsă de curând în club, alături de un bărbat, semn că vrea să-și refacă viața. Claudia Iosif și cunoscutul influencer au fost împreună mai bine de 10 ani, astfel că despărțirea nu i-a picat bine. În ceea ce o privește pe fosta iubită a lui Dorian Popa, aceasta și-a cumpărat de curând o locuință și s-a focusat pe afacerea ei.

Showbiz-ul autohton a fost luat prin surprindere în urmă cu ceva timp când Babs și Dorian Popa s-au despărțit. Ruptura dintre ei se produsese de ceva vreme, însă Claudia Iosif a încercat să-și salveze relația. Însă, după izbucnirea scandalului cu consumul de marijuana, în care a fost implicat Dorian Popa, Babs a anunțat despărțirea.

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, surprinsă în club

Au trecut deja săptămâni bune de când Claudia Iosif sau Babs, așa cum este cunoscută de o țară întreagă, a anunțat că ea și Dorian Popa nu mai formează un cuplu. Chiar dacă au fost împreună mai bine de un deceniu, această perioadă fiind una extrem de delicată pentru ei, cei doi foști fac tot posibilul să treacă mai ușor peste această încercare, așa că fac activități care să îi binedispună.

Bineînțeles, ambii continuă să muncească și să-și ducă la capăt proiectele profesionale, însă vor să iasă și din rutina de zi cu zi, motiv pentru care, de curând, Babs a fost surprinsă distrându-se alături de un bărbat, într-un club de fițe din Capitală

Deși nu este cunoscută drept o împătimită a acestui tip de distracție, Claudia Iosif nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic și s-a distrat la maxim în locația exclusivistă.

Claudia Iosif a fost cea care a anunțat despărțirea de influencer

În ultima perioadă, nu puțini au fost cei care au bănuit că între Dorian Popa și Claudia Iosif se întâmplă ceva, motiv pentru care au apărut numeroase speculații potrivit cărora, relația celor doi ar fi ajuns la final.

Așa se face că, din dorința de a nu mai exista zvonuri și speculații, Claudia Iosif sau Babs, așa cum este cunoscută de toată lumea, a ieșit public și a confirmat oficial separarea de influencer.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif, pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *