Prima pagină » Radio » Actualitate » Babi Minune, primele declarații după ce a atacat un băiat în plină stradă: „Eu sunt artist”

Babi Minune, primele declarații după ce a atacat un băiat în plină stradă: „Eu sunt artist”

20 iun. 2023, 15:09,
în Radio

Manelistul Babi Minune a făcut primele declarații după ce a fost acuzat că a atacat și bătut un băiat în plină stradă. La acel moment, camerele de supraveghere l-au surprins pe acesta în timp ce lovea și tâlhărea un tânăr. Din câte se pare, Babi Minune ar fi acționat astfel după o criză de gelozie.

Babi Minune s-a remarcat în urmă cu mai bine de 15 ani, când a fost propulsat de un cunoscut impresar. Atunci, băiețelul sărac a plecat împreună cu mama și sora sa la București, chiar dacă, la vremea respectivă, nimeni nu a crezut în talentul lui, conform declarațiilor surorii sale. De curând, manelistul a fost chiar reținut de poliție.

Babi Minune, primele declarații după ce a atacat un băiat în plină stradă

În urmă cu doar câteva zile, Babi Minune a fost reținut de polițiștii Capitalei, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce lovea și tâlhărea un tânăr. Deși imaginile au vorbit de la sine și au arătat exact cum s-au desfășurat lucrurile, artistul de manele a ținut să facă o serie de declarații prin care să explice motivul din spatele agresiunii.

Babi Minune a surprins pe toată lumea după ce a atacat un tânăr în plină stradă! Cântărețul de manele era cunoscut pentru melodiile sale și nu avea deloc o reputație de agresor, însă gelozia l-a făcut să își iasă din minți. În cel mai recent interviu, artistul a explicat cum s-a ajuns la conflictul devenit viral pe rețelele de socializare:

„A fost o prostie felul în care s-au interpretat lucrurile. Îmi permit să-mi fac un magazin de telefoane, nu aveam de ce să îi fur telefonul. Nu ar trebui să se interpreteze ca tâlhărie, a fost vorba despre o nelămurire. Băiatul pe care l-ați văzut în imagini mi-a fost prieten, stă cu mine pe scară, sora mea are mutație la el. A fost vorba despre gelozie!

El i-a scris partenerei mele, eu când am văzut mesajul, am luat foc. L-am lovit cu cotul din cauza mesajului pe care l-am văzut. Cred că toți am fi luat-o razna dacă un prieten s-ar dat la iubitele noastre. Nu am vrut să fug cu telefonul lui, el nu era atent la discuție și mă mințea în continuare, am vrut să mă asigur, să văd cu ochii mei. Am văzut mesajul și de aceea l-am lovit”, a declarat Babi Minune.

Ce spune despre experiența în arest

Mai mult decât atât, manelistul a mai povestit și despre prima lui experiență în arest. Acesta a declarat că, timp de 24 de ore, a avut probleme respiratorii și că nu se aștepta să ajungă vreodată în acest punct:

„Eu sunt artist, nu sunt bătăuși! Nu am apărut în viața mea la poliție, mai ales într-un Parchet. Când am ajuns acolo, nu știam ce se întâmplă cu mine. În cele 24 de ore petrecute în arest mi s-a luat aerul, aveam ocazia să mi se întâmple, Doamne Ferește, și altele mai mari. Nu am fost niciodată pus în postura aceasta și nu am crezut vreodată că se va ajunge în acest hal. Dacă era adevărat că l-am tâlhărit, eram arestat preventiv, după ce am fost reținut”, a mai declarat Babi Minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *