Prima pagină » Actualitate » Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare! „Să vedem dacă va mai fi în trend!“

Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare! „Să vedem dacă va mai fi în trend!“

09 iul. 2024, 08:21,
BZI.ro, în Actualitate

Babasha a fost pus într-o ipostază inedită pe platoul de filmare. Babasha și sora lui au gătit la Chefi la cuțite. Emisiunea culinară de la Antena 1 este în plină desfășurare, fiind la etapa audițiilor pe nevăzute. În fiecare zi vin concurenți cu povești surprinzătoare și farfurii care mai de care creative și gustoase.

Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare!

Babasha și sora lui au gătit la Chefi la cuțite. Artistul de 22 de ani care a cântat alături de trupa Coldplay le-a făcut o vizită Chefilor, însă nu singur, ci însoțit de sora sa, Bianca.

„Audițiile pe nevăzute ne aduc și sezonul acesta multe momente surprinzătoare. Nu știam multe lucruri despre Babasha, dar m-am bucurat să descopăr povestea frumoasă a doi frați, Bianca și Vlad, care știu să se susțină reciproc în cele mai vulnerabile momente”, a spus Chef Richard.

Chef Sautner a spus că Babasha, la 22 de ani, a avut o traiectorie muzicală în care curajul a contat enorm.

„Aceasta a fost una dintre vizitele surpriză pe care le-am primit la filmările sezonului 14. La doar 22 de ani, tânărul acesta are o traiectorie muzicală în care curajul a contat enorm, iar în platoul Chefi la cuțite noi am aflat povestea lui, povestea artistului din spatele hiturilor”, a declarat Chef Sautner.

Chef Orlando a menționat, cu umor, că rămâne de văzut dacă preparatul lui Babasha va intra în trending la fel ca piesele lui.

„Nu vă spunem încă ce ne-au gătit Babasha și sora lui, veți descoperi momentul în toamnă, când vom vedea și dacă preparatul va intra în trending la fel ca piesele lui”, a menționat Chef Orlando.

Și Chef Ștefan a fost luat prin surprindere când la văzut pe manelist intrând cu preparatul.

„A fost un moment neașteptat – una dintre numeroasele surprize ale sezonului 14. Preselecțiile ne dezvăluie multe povești aparte în spatele farfuriilor pe care noi le degustăm – așa s-a întâmplat și acum. Și cu toate că, dintre cei doi, cel faimos este Vlad, am apreciat conexiunea specială dintre el și sora lui, care are, de asemenea, o poveste cu un mesaj foarte puternic în mijlocul controversei care a înconjurat numele Babasha”, a spus Chef Ștefan.

Huiduit la concertul Coldplay

Babasha a cântat recent în deschiderea trupei Coldplay, iar publicul nu a fost deloc încântat de acest lucru.

În urma concertului Coldplay, Babasha a fost subiectul multor discuții, după ce a fost huiduit de public în timpul prestației sale. Cu toate acestea, tânărul a ales să răspundă în mod civilizat și matur acuzațiilor și criticilor primite, oferind o declarație pentru fanii săi.

Cântărețul de manele a ținut să sublinieze faptul că invitația de a cânta în deschiderea concertului Coldplay nu a fost o întâmplare, ci o recunoaștere a talentului său muzical de către cei de la celebra trupă.

„Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii să judece situația cum trebuie. Ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine, i-au contactat pe impresarii mei și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus Babasha, care a fost pus într-o ipostază inedită pe platoul de filmare de la Chefi la cuțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024