Prima pagină » Cancan » Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, refuză să mai vorbească în limba maternă. „Vrea doar franceză și engleză”

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, refuză să mai vorbească în limba maternă. „Vrea doar franceză și engleză”

16 aug. 2024, 10:06,
în Cancan

Ayan, fiul în vârstă de 20 de ani al Mihaelei Rădulescu, refuză să mai vorbească în limba maternă, exprimându-se doar în engleză și franceză. În legătură cu aceasta, vedeta susține că ar fi din cauza timidității fiului ei. Dincolo de toate acestea, Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită și pe plan sentimental, recent aniversând 10 ani de relație cu Felix Baumgartner.

În vârstă de 55 de ani, Diva de la Monaco se consideră o femeie împlinită, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, are o situație financiară foarte bună și un băiat, Ayan, de care este tare mândră.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, refuză să mai vorbească în limba maternă

Fiul Mihaelei Rădulescu nu mai vrea să vorbească românește. Din ultimul său mariaj, cel cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta are un fiu, pe care îl iubește foarte mult. Ayan are acum 20 de ani și locuiește la Moncaco împreună cu mama sa, acolo unde a și făcut studiile liceale.

Recent, prezentatoarea a vorbit despre fiul ei, o fire destul de discretă și timidă, spune mama lui. Se pare că traiul peste hotare l-a făcut pe Ayan să nu mai vrea să vorbească limba română.

„Eu vorbesc românește cu el, ca toată familia mea, dar pentru că trăiește de 7 ani în altă țară, unde se vorbește doar franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză.

Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit așa și chiar mai timid aș spune. Din partea tatălui său este așa. Nu mi se pare un defect, mi se pare foarte frumos să ai timiditate. Nu e vorbăreț deloc”, a povestit vedeta.

Mihaela Rădulescu, relație de 10 ani cu Felix Baumgartner

Anul acesta, Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner au împlinit 10 ani de relație. Când au început să formeze un cuplu, cei doi erau foarte mult în lumina reflectoarelor. Puneau multe fotografii împreună, dar în ultimii ani au decis să facă un pas înapoi și să trăiască mai mult pentru ei, nu pentru ceilalți.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta.

Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *