Prima pagină » Local » Avocatul Toni Neacșu o face praf pe Iulia Scântei și candidatura ei la CCR

Avocatul Toni Neacșu o face praf pe Iulia Scântei și candidatura ei la CCR

27 apr. 2022, 13:31, 1 ,
în Local

Avocatul Toni Neacșu o face praf pe Iulia Scântei și candidatura ei la CCR. Avocatul sublinează faptul că senatorul PNL Iași are mereu un discurs incoerent.  Acesta menționează faptul că toate propunerile partidelor politice nu se compară calitativ cu actualii judecători de la CCR.

Postarea avocatului are loc în contextul în care Iulia Scântei este nominalizarea PNL pentru o funcție de judecător la Curtea Constituțională a României (CCR).

Toni Neacșu o face praf pe Iulia Scântei, candidată la CCR

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, Toni Neacșu o face praf pe Iulia Scântei și candidatura ei la CCR. Avocatul sublinează faptul că senatoarea de Iași are o biografie politică și că este incoerentă în discursurile ei juridice:

De la un notar de mucava cu biografie exclusiv politică, absolut incoerentă în discursurile ei juridice (Iulia Scântei), la cel mai mare oportunist pe care sistemul judicar îl are, plagiator în teza de doctorat auto-asumat (Bogdan Licu), la saltimbancul desăvâșit și ridicol al justiției, exclus deja din magistratură după ce fusese revocat din CSM chiar de către colegii lui judecători (Cristi Danileț) ori la un consilier obscur al președintelui Iohanis, care cea mai mare parte a carierei sale a fost un simplu birocrat anonim în cadrul Senatului României (Mihaela Ciochină).  Să înlocuiești profesioniști reali, magistrați de carieră, cum sunt Daniel Morar ori Mona Pivniceru cu astfel de personaje arată și cât de jos a coborât clasa politică românească dar și disprețul suprem pentru public al unei majorități politice care poate impune orice. a transmis Toni Neacșu.

De altfel, bzi.ro a dezvăluit de mai multe ori comportamentul suspect pe care îl are senatoarea de Iași. De exemplu, Iulia Scântei a omis să declare unele lucruri în momentul în care și-a completat declarația de avere. Ba mai mult, fosta candidatură la Parlamentul României a fost cu scandal. Mai mulți membri din PNL Iași au contestat punerea pe listă a acesteia

Toni Neacșu nu îl iartă nici pe Cristi Dănileț

Toni Neacșu critică toate propunerile partidelor politice pentru poziții în CCR. Acesta nu l-a uitat pe Cristi Dănileț care este propunerea USR dar care, atenție, este exclus din magistratură. Ba mai mult, Cristi Dănileț s-a autopropus pentru poziţia de judecător CCR, iar ulterior s-a arătat surprins şi mulţumit de propunerea venită din partea USR şi a unei asociații la care este vicepreședinte:

Am văzut că USR a preluat ideea în ceea ce mă privește, ceea ce înseamnă că și o parte a clasei politice vrea o regândire sănătoasă a criteriilor ce duc la numirea ca membru al instanței constituționale. E îmbucurător!  Membrul CCR nu este şi nu trebuie să fie al unui partid. Cu toată susținerea politică pentru numire, cel ajuns acolo va fi independent. În ce mă privește, am fost independent toată viața. Și așa vreau să rămân”, anunță Danileț.

Cristi Dănileț, fost judecător a avut mai multe intervenții controversate în spațiul public

Desigur, este curios faptul cum un judecător care nu mai este în magistratură mai poate candida pentru o poziție de nivel înalt, așa cum este cea de judecător CCR. Așadar, vom vedea cum Iulia Scântei mai poate fi păstrată ca propunere la CCR în condiţiile în care Toni Neacșu o face praf.

Comentarii
  • SOSOACA SCANTEIE E GRAV MAI CEVA CA ASTEA NU GASESTI ……SUNTEM IDIOTII ROMANIEI CA AM VOTAT ASA CEVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *