Prima pagină » Local » Avocatul Sebastian Felecanu rămâne după gratii. Magistrații i-au respins cererea – EXCLUSIV

Avocatul Sebastian Felecanu rămâne după gratii. Magistrații i-au respins cererea – EXCLUSIV

18 aug. 2022, 14:31, 6 ,
BZI.ro, în Local

Decizie de ultimă oră a magistraților Curții de Apel Iași, cererea avocatului Sebastian Felecanu a fost respinsă, acesta rămânând după gratii. Asta în condițiile în care este pentru a doua oară când magistrații îî resping cererea de eliberare din arest.

Vă aducem aminte faptul că avocatul Sebastian Felecanu a fost arestat recent fiind suspect de crimă. Acesta ar fi ucis-o pe avocata Monica Cioată (26 de ani). Anchetatorii au pus cap la cap mai multe detalii și au ajuns la concluzia că există suficiente probe pentru formularea acuzației de omor.

Avocatul Sebastian Felecanu rămâne în arest după ce magistrații i-au respins cererea

Așadar, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași i-au respins cererea de eliberare a avocatului Sebastrian Felecanu care va rămâne în arest. În decizia dată joi, 18 august 2022, se arată că cererea este respinsă va fiind nefondată. Sebastian Felecanu depusese o contestație la decizia inițială luată pe data de 5 august. Ba mai mult, magistrații l-au obligat pe avocat să plătească suma de 200 de lei care are titlul de cheltuieli de judecată:

” Respinge, ca nefondată, contestația declarată de inculpatul Felecanu Sebastian împotriva încheierii penale nr. 19 din data de 05 august 2022 a Curţii de Apel Iaşi, Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori, pronun?ata în dosarul nr. 493/45/2022. Obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi, 18 august 2022. Respinge, ca nefondată, contestația declarată de inculpatul Felecanu Sebastian împotriva încheierii penale nr. 20 din data de 05 august 2022 a Curţii de Apel Iaşi, Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori, pronunțată în dosarul nr. 526/45/2022. Obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi, 18 august 2022.” se arată în decizie.

Avocatul Sebastian Felecanu acuzat de crimă

În urmă cu un an, pe data de 19 iunie 2021, Iașul avea să fie mărturie unei tragedii. La acea dată avocata Monica Cioată în vârstă de 26 de ani s-ar fi aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Tg. Cucu din Iași. Inițial s-a considerat că avocata s-ar fi sinucis, dar cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. Ulterior, la câteva luni bune de la anchetă, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Anchetatorii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului în tragedie.

De asemenea, experții au mai stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar tânăra ar fi fost târâtă până la fereastră. Pe de altă parte, Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. În plus, avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Așadar, avocatul Sebastian Felecanu rămâne în continuare în spatele gratiilor.

Comentarii
  • Dacă curtea de apel iasi este la București, înseamnă ce e clar .

  • Dacă curtea de apel iasi, sa mutat la București, bun ,,,

  • De ce nu se scrie și de faptul ca ea a mai avut o tentativa de a se sinucide și cu băiatul din relația anterioară ! Din păcate e acuzat pe nedrept !!!!Sper sa se facă dreptate ca nu merita sa fie închis !!!

  • Sau de ce acum doua saptamani s-a dat un articol despre tulburarea de comportament borderline, tulburare psihica de care suferea tanara. Coincidenta?

  • Pentru ordinarul Alt anonim !

    Bai ordinarule/ordinaro, nu ti e rusine sa scri asa ceva pe aici? Adica politia si toti investigatorii aia criminalistici, toate amprentele si urmele fizice si toate masuratorile facute si toate indiciile ca a fost omorata le au plasat ei din burta sau sunt prosti sau ce? Vor sa conspire si sa i puna in carca o crima la saracul nevinovat sau ce? Tu realizezi ce scri pe aici? Rusine sa ti fie !

  • Pentru Pentru ordinarul Alt Anonim

    De ce sa-mi fie rusine? Ai cunoscut-o cumva? Vezi ce a spus si Anonim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *