Prima pagină » Local » Avocatul Sebastian Felecanu își vinde unul dintre apartamente, după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare
Avocatul Sebastian Felecanu își vinde unul dintre apartamente, după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Avocatul Sebastian Felecanu își vinde unul dintre apartamente, după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

09 iul. 2024, 12:31, 5 ,
în Local

Avocatul Sebastian Felecanu care a fost condamnat la 23 de ani de închisoare după ce ar fi omorât-o pe iubita sa, Monica Cioată, își vinde unul dintre apartamente.

„Vând imobil, ultracentral Iaşi, situat pe bulevardul Ştefan cel Mare, vizavi de Primăria Iaşi. Suprafața utilă este de 70 m.p.. la care se adăuga balcon de 1,35 m.p. și spaţiu de depozitare de 22 m.p.. Spațiul este propice pentru activități de birou, coafor, cabinet stomatologic, orice alt tip de cabinet medical, inclusiv că spaţiu de locuit. Spațiul necesită amenajare. Puteți transmite oferte de preț pe WhatsApp, contact 07********”, se arată în postarea făcută de avocat.

Sebastian Felecanu, condamnat pentru că și-a ucis iubita

Vă reamintim că Sebastian Felecanu a fost condamnat la 23 de ani de închisoare după ce și-a ucis iubita. Totul s-a întâmplat în seara de vineri, 18 iunie 2021, când victima, avocata Monica Cioată, și iubitul acesteia au participat la petrecerea ocazionată de o nuntă, la restaurantul Elysium. Cu acel prilej, o angajată l-a observat pe Felecanu certând-o pe victimă, țipând și gesticulând nervos cu mâinile, de sus în jos, însă fără a o agresa fizic. La ora 03:23, cei doi au plecat împreună de la petrecere, ținându-se de mână.

La ora 04:04:10, mașina condusă de Monica Cioată a ajuns în parcarea blocului situat pe strada Sărăriei, nr. 6. Conform cercetărilor de la faţa locului, victima a fost găsită în rochia de la nuntă, dar încălțată cu o pereche de pantofi sport, în condiţiile în care la petrecere a fost în pantofi cu toc. Au rezultat indicii că ea voia să părăsească locuinţa din cauza agresiunilor exercitate de avocatul ieșean.

Din raportul medico-legal de necropsie a rezultat că Monica ar fi fost sugrumată de autor, aceasta prezentând echimoze şi excoriații la nivel cervical, produse prin loviri cu mijloace contondente sau comprimare prin mijloc contondent (mână), agresiuni ce au determinat o stare de semi-conştienţă sau inconştienţă a victimei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *