Prima pagină » Cultural » Avocatul Dragoș Iamandoiu a ieșit la alergat într-o ținută de 100 de euro. Chiar dacă învârte bani cu lopata dă dovadă de o modestie ieșită din tipare

Avocatul Dragoș Iamandoiu a ieșit la alergat într-o ținută de 100 de euro. Chiar dacă învârte bani cu lopata dă dovadă de o modestie ieșită din tipare

20 nov. 2023, 10:34,
în Cultural

Avocatul Dragoș Iamandoiu, care este fiul afaceristului Nicolae Iamandoiu, cunoscut pentru a avea aproximativ nouă milioane de euro, are o relație de 8 ani cu Karina Pavăl, fiica lui Dragoș Pavăl, principalul acționar al companiei Dedeman.

Chiar dacă amândoi Dragoș și Karina sunt foarte bogați, ei au demonstrat de mai multe ori o modestie neobișnuită.

Avocatul Dragoș Iamandoiu a ieșit la alergat într-o ținută de 100 de euro

Iubitul Karinei, care va moșteni imperiul Dedeman, a fost fotografiat recent de paparazzi de la Cancan în timp ce alerga dimineața în cartierul Primăverii. Din imaginile surprinse, se poate observa că ținuta sa  nu depășea 100 de euro, un preț destul de decent pentru un hanorac, o pereche de pantaloni și adidași.

Dragoș a ales să cumpere o jachetă Run Wind 500 la prețul de 24 de euro, o pereche de pantaloni de trening Regular Fitness Warm la prețul de 10 euro și adidași Nike Air Max la prețul de 70 de euro.

În ciuda faptului că nu adoptă atitudinea tipică a tinerilor bogați care petrec în localurile din Dorobanți, Dragoș Iamandoiu este extrem de dedicat muncii sale, care îi ocupă mare parte din timp. El este doctor în Drept și are specializare în fuziuni și achiziții, precum și în probleme corporative și comerciale.

Este implicat în tranzacții pe piața din România în diverse industrii, inclusiv pentru investitori internaționali și locali de înaltă calificare.

Iubita lui Iamandoiu, Karina Pavăl, o apariție la fel de modestă

La fel de modestă este și partenera sa, care va moșteni imperiul Dedeman. Cei doi au fost adesea surprinși îmbrăcați într-un mod simplu, fără haine în valoare de zeci de mii de euro și fără a se deplasa într-o limuzină cu șofer. Amândoi tinerii au o educație de elită – de fapt, au studiat împreună la King’s College din Londra – și au un caracter remarcabil.

Tatăl Karinei povestea că a pornit aproape de la zero. Și-a deschis o firmă şi a închiriat un spaţiu de 16 metri pătraţi. Așa a luat naștere acest uriaș imperiu, Dedeman.

„Părinţii mei sunt oameni simpli, de la ţară. Chiar dacă nu au făcut şcoli înalte, au o înţelepciune a lor. Norocul nostru a fost să avem părinţi înţelepţi, care ne-au educat şi ne-au format astfel încât să înţelegem că fără muncă nu poţi obţine niciodată nimic.

Originea modestă n-a fost niciodată o povară, din contră, m-a ajutat enorm. Am înfiinţat o firmă şi am închiriat un spaţiu de 16 metri pătraţi, pe care l-am amenajat noi. Am angajat o vânzătoare, am improvizat nişte tejghele din lemn şi din sticlă şi am început să vindem.

Câştigam într-o lună zece salarii pe care le luam la întreprinderea de stat ca informatician. Mergeam în Bucureşti, era un centru comercial numit «Massa», şi căram de acolo cu Dacia socrilor mei diverse produse. Gumă de mestecat, unghiere, tot felul de mărunţişuri”, a declarat Dragoş Pavăl, potrivit Adevărul.ro

Avocatul Dragoș Iamandoiu a surprins prin aparițiile sale pline de bun simt și modestie cu care, probabil, a cucerit-o şi pe Karina Pavăl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024