Prima pagină » Local » Avocatul Dinu Șerban a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor
Avocatul Dinu Șerban a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor

Avocatul Dinu Șerban a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor

01 oct. 2024, 11:30, 2 ,
Redacția BZI în Local

Avocatul Dinu Șerban a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Acesta a lovit-o cu bestialitate pe fosta sa iubită, Gabriela Bordica. Tânără de 34 de ani i-a povestit mamei sale că bărbatul a încercat să o sufoce.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ia?i (dosar u.p. 9571/261/P/2024). În baza art.202 ?i art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ŞERBAN DINU, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor prevăzută de art. 32 alin. (1) Cod penal raportat la art. 188 alin. (1) Cod penal, pe o perioadă 30 de zile”, este precizat în minuta instanței.

Întregul incident a avut loc la Hotelul Astoria.

„În seara respectivă, după ce am mâncat la restaurant, am mers la hotel și m-a întrebat dacă poate să intre, deoarece locuiește foarte departe. Eu, având încredere în el și simțindu-mă în siguranță, am zis că «Da». Am intrat la toaletă și după ce am ieșit, el era dezbrăcat, s-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze, eu l-am împins cu picioarele, cu toate forțele mele, și de acolo a pornit violența, să-mi dea cu palmele și cu pumnii. A încercat să mă omoare, pentru că mi-a băgat pumnul în gât, de asta sunt foarte rănită în gură și nu mă pot alimenta. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de mochetă. Nu știu cum de am scăpat din mâinile lui, am ieșit țipând din hotel și m-a văzut recepționistul plină de sânge și a chemat ambulanța și poliția. Nici mie nu-mi vine să cred când mă uit în oglindă, mi se pare că sunt un monstru. Vreau să plătească pentru ceea ce mi-a făcut, nicio femeie nu merită asta”, a declarat Gabriela Bordica.

Citește și: Ies la iveală detalii monstruoase din conflictul avocatului Dinu Șerban cu fosta sa iubită! Bărbatul ar fi încercat să o sufoce pe tânără: „I-a băgat 2 degete pe gât și cu mâna cealaltă o strangula”

Scene de groază într-un hotel din Iași! Un avocat a mutilat-o pe o tânără care a refuzat să întrețină relații sexuale cu el: „În cameră era cam un litru de sânge”

Comentarii
  • Marcel Toader

    La tentativ de omor, nu scapi de puscarie sub nici o forma. Cu alte cuvinte, de sarbatori, omul s-ar putea sa aibe o noua casa, dar sub paza stricta. Se merita ? Calculati voi.

  • Trei cu noroc

    Asta e a treia oara cand individul ajunge la politie pentru ca a rupt in bataie pe cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`