Prima pagină » Cancan ultimă oră » Avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații la adresa impresarului Doru Gușman: „Mâine o să vedeți că o să plângă lângă crucea lui”

Avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații la adresa impresarului Doru Gușman: „Mâine o să vedeți că o să plângă lângă crucea lui”

11 dec. 2021, 10:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Carmen Obârșanu, avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut declarații despre conflictul cu impresarul artistului.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o lună de zile. Celebrul interpret de muzică populară avea doar 61 de ani și a murit la Spitalul de Urgență reșița, după ce a urmat un tratament post-COVID.

Familia regretatului artist este hotărâtă să afle care a fost cauza morții, cât și cine au fost vinovații. Mai mult decât atât, acuzațiile dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Dosu Gușman nu par a fi ajunse la final.

Artistul a avut o prietenie lungă cu impresarul Doru Gușman. După moartea regretatului cântăreț, în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian.

Carmen Obârșanu, avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu că nu există un conflict cu Doru Gușman și nu se pune problema să implice instanțele judecătorești.

„Nu este nimic adevărat. Nu s-a pus problema să dea în judecată cineva pe altcineva. Singurul lucru la ora actuală este să își plângă mortul, să treacă cele 40 de zile și să vedem cine este vinovat de moartea acestui om, care a murit cu zile.

Moștenirea aprține de drept familiei, nu există niciun testament. Ceea ce se face este strict problema familiei, niciun conflict nu este cu domnul Gușman”, a declarat avocata.

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian vor să afle contextul în care a murit fratele lor

Avocata celor două surori a mărturisit că prioritară este demascarea clinicii care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian, fiind și dovezi în devafoarea ei și a medicilor.

„Familia vrea să afle contextul în care a murit fratele lor. Ce s-a întâmplat acolo nu este un caz singural. Au fost și alte victime ale acestei pseudo-clinici. Această clinică lucra cu sume foarte mari, dar veniturile lor sunt pe zero.

Da, (n. red. dovezi) este vorba de declarația medicului, de contractul care a fost încheiat cu Petrică Mîțu Stoian și ce s-a publicat pe site”, a mai spus avocata Carmen Obârșanu.

Legat de ultimele scandaluri și atacuri dintre Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, și impresarul Doru Gușman, Carmen Obârșanu este convinsă că se va ajunge la un consens între cei doi. Amintim că sâmbătă, 11 decembrie 2021, are loc parastasul de 40 de zile de la moartea artistului.

„Lăsați-l pe domnul Gușman, este oltean, a lucrat cu vedete în televiziune și știe că încălzească atmosfera. Mâine o să vedeți că o să plângă lângă crucea lui Mîțu Stoian. Au fost prieteni, îi respectăm relația această. Să nu pornim de la ideea că dânșii se vor certa. Doamna Trachilă nu este conflictuală. Să treacă cele șase săpătmâni și să stabilim împreună ce este de făcut”, a mai spus avocata, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *