Prima pagină » Local » Avocata Alexandra Cioată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. A lovit intenționat un motociclist și a fugit de la locul accidentului – EXCLUSIV

Avocata Alexandra Cioată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. A lovit intenționat un motociclist și a fugit de la locul accidentului – EXCLUSIV

05 iun. 2024, 12:24,
BZI.ro, în Local

Avocata Alexandra Cioată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Vă aducem aminte că ea a lovit intenționat un motociclist și a fugit de la locul accidentului.

Încadrarea din vătămare corporală din culpă a fost schimbată în tentativă de omor.

Accident rutier grav în Iași. Avocata Alexandra Cioată a fugit de la locul accidentului după ce a lovit un tânăr

Alexandru, tânărul implicat în accidentul din Nicolina, a vorbit despre cele întâmplate. Bărbatul susține că nu știe de ce avocata Alexandra Cioată a avut un astfel de comportament pentru că, spune el, nu a deranjat-o cu nimic. Trebuie precizat încă de la început că Alexandru este un om norocos.

A scăpat cu câteva echimoze, deși avea mari șanse să-și piardă viața în urma impactului. Totul s-a petrecut pe 30 mai, când, aparent inexplicabil, avocata Alexandra Cioată a intrat în coliziune cu motocicleta pe care se afla bărbatul. După impact, femeia a plecat de la fața locului. Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar la scurt timp după accident au identificat proprietarul autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. În cele din urmă, s-a stabilit că era Alexandra Cioată.

„În seara respectivă, mă îndreptam spre casă, ieșisem cu niște prieteni, iar la un semafor, mai jos de locul în care a fost accidentul, am prins roșu. Eram pe prima bandă, a doua bandă era o mașină, nu m-am uitat ce mașină era. Stăteam cu mâinile pe rezervor, așteptam să se facă verde, pentru a pleca de la semafor. În partea stângă, șoferul mașinii respective tura motorul, m-am întors o secundă și m-am uitat la semafor.

Când s-a făcut verde, am plecat, nu am plecat tare cu motorul, dar am plecat înaintea mașinii. În timp ce mergeam pe prima bandă, m-am uitat în spate și am văzut că mașina de pe a doua bandă a virat brusc spre mine. Am văzut botul mașinii aproape de roata din spate a motorului meu. M-am speriat și am accelerat. La următorul semafor, trebuia să fac dreapta, spre Miroslava. M-am uitat în oglinzi să vad dacă pot face dreapta, iar atunci am văzut mașina din spate că venea cu viteză foarte mare. Am zis că nu pot să frânez, că, dacă frânez, mă ia din plin. M-am speriat și am virat pe a doua bandă ca să pot lăsa prima bandă liberă pentru mașina din spate să se ducă în față, să nu intre în mine.

După cum se vede pe filmare, eram pe prima bandă, mașina la fel și s-a izbit în spatele meu, intenționat. Eu nu o cunosc pe doamna respectivă. Nu știam nici ce marcă este mașina, ce culoare. O singură dată m-am uitat la mașină pentru că tura motorul. Când am plecat de primul semafor și a tras de volan spre mine, mi-am dat seama că vrea să mă dea jos de pe motor”, a declarat Alexandru.

Comentarii
  • Permisul anulat pe viață????

  • Vai, vai, cum s-a luat șoferița de îngerașul de pe motocicletă, ce-a avut cu el, cumințelul, nevinovat ca o domnișoară inocentă…

  • sa ne băgam pl in alexandru din nicolina care nu știe de ce s a comportat așa, poate își aduce aminte ce face in fiecare seara la participanții la trafic cu tigaia lui de motor, fals in declarații băgați l puțin pe donator la bulău unde ii este locul

  • Scroafa drogată să stea 30 la pîrnaie

  • Maine, poimaine, o sa puneti „exclusiv” si daca trageti un pirtz… Ce e asta? Invatatai ce inseamna cuvantul mai intai. Exclusiv foto, exclusiv audio, exclusiv…

  • s-o iau in cioata de tziganca nespalata

  • @marean, sa ne kakam pe mormantul ma-tttii si sa-ti luam copiii in puila

  • Sa putrezească în închisoare avocata curului

  • DE CE a lovit intenționat și pe urmă a fugit?!

  • panarama dracului care esti…sa te futa nemtii pana mori

  • De ce nu i-au facut un test pentru droguri?

  • Arestarea ei o sa dea nas gibonilor pe doua roti care si asa au un comportament rutier mizerabil.

  • Dezastru pe sosele

    Arestarea ei o sa dea nas gibonilor pe doua roti care si asa au un comportament rutier mizerabil.

  • Guzanul Rozaliu

    Toti cei agasați de gibonii nesimțiți pe două roți ar trebui să strângem bani și să-i facem o statuie fetei care l-a faultat pe cretin

  • Alexandra, pot veni la tine pe arest la o vizită intimă? Te-aș mai scoate din depresie dragă.

  • Orice conflict anterior ar fi avut cei doi, finalizarea arata cert intentia voita de a lovi motocilcistul si, cel mai acuzator este faptul ca, marea avocata se incadreaza cu succes in tentativa de omor si fuga de la locul incidentului.
    Daca astia ne sunt avocatii, atunci tara asta este de plans si compatimit!

  • De ce conducătorii auto sunt obligați să depășească bicicliștii, motocicliștii la o distanță de 1,5 metri dar ei au voie să se strecoare razant pe lângă oglinzile autovehiculelor?

  • Tentativa de Omor .Se poate crea un precedent.Ce facem!? daca un pieton trece strada prin loc nepermis îl omori de draci ca ai dreptate și el a greșit? NU,protejezi viața .Mentalitatea din România s-a degradat mult probabil și din cauza sărăciei din trecut (specific țărilor sărace) . Strada aparține tuturor nu doar mașinilor (mulți cred ca doar șoferilor) . Dacă această persoană care mai este și avocat se pare ,adică s-ar zice ca a trecut prin niște școli a citit niște cărți și poate a și călătorit în țări cu apă caldă a dus-o capul la așa ceva ….Asta este România mașini de Germania dar caracter de stepă …Și mai terminați-o cu “de Vaslui” ca nu are nici o logică …și nici scuza ,”puri sânge “ ce sunteti

  • In toate țările din Vestul Europei,nu mai vorbesc de țările scandinave bicicliștii sunt protejați maxim. Motocicliștii se pot pot strecura dar desigur este alegerea lor .Avantajul este ca sunt mai puține mașini pe stradă .Oricum cazul de față este strigător la cer .Chiar să se fi șicanat mai devreme ,suni la poliție și dai detalii .Sunt camere peste tot iar Poliția va lua măsurile LEGALE .Au fost multe azuri când șoferi filmați de camere de bord au rămas fără permis .
    Tentativa de Omor fără nici un dubiu

  • Cât de proastă trebuie sa fii? Mai ales ca avocat cand se presupune ca ar trebui sa știi legea. Fuga de la locul accidentului arata clar intenția de a-l nenoroci/omorî pe motociclist. Daca statea dobitoaca pe loc si astepta poliția, probabil nu era niciun motiv de arestare. Asta daca nu cumva era pe droguri sau alcool. Dar cat timp a fugit, uite si incadrarea de tentativa la omor. Daca statea pe loc, probabil era un simplu accident, pe nimeni nu interesa daca a vrut sa l omoare sau nu. Cam atat de prost trebuie sa fii. Proasta frate, foarte prosta. Mai ales ca e avocat!!!

  • Putini soferi stiu sa circule corect, ca la carte. Restul, dupa ureche, dupa cutuma locala sau dupa proastele lectii de la instructorii auto. Cand mai trec prin zona Alexandru cel Bun-Dacia ma apuca groaza cand vad cum ii invata soferie instructorii auto pe viitorii soferi, dupa tot felul de reguli inventate doar de ei.

  • Baba Cloanţa geme, plânge,

    Căci fuiorul s-au sfârşit,

    Iar voinicul n-au venit!

    Mâinile cumplit îşi frânge,

    Crunt strigând spre răsărit

  • Blea glondon, da-mi o frunte in buric da’ intai spala-te pe bot ca un vestic occidental.

  • E sexy avocata ,😍

  • de aia nu-mi mai raspunde pe FB .. a zis ca iesim la o cafea in Palas ..
    off, off, viata mea

  • Deci, cum statea el linistit, cu mainile pe rezervor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024