Prima pagină » Actualitate » Avertismentul teribil făcut de Gigi Becali, de Crăciun: „Vine sfârșitul lumii!“
Avertismentul teribil făcut de Gigi Becali, de Crăciun: „Vine sfârșitul lumii!“

Avertismentul teribil făcut de Gigi Becali, de Crăciun: „Vine sfârșitul lumii!“

27 dec. 2023, 10:52,
BZI.ro, în Actualitate

Gigi Becali a făcut afirmații halucinante. Într-un interviu acordat cu ocazia acestei sărbători, Gigi Becali a făcut un avertismentul teribil, chiar de Crăciun. A devenit deja o tradiție pentru patronul FCSB să acorde un interviu cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului. Temele abordate sunt tot timpul în strânsă legătură cu biserica.

Avertismentul teribil făcut de Gigi Becali

Omul de afaceri Gigi Becali a făcut niște declarații cel puțin șocante. Potrivit acestuia, în 40-50 de ani, ar urma să vină sfârșitul lumii.

„Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul! Ce să facem? Ortodoxia, așa cât este, mică, ne ajută. Călugării iau lumină de la îngeri. Iar viața călugărească este lumina lumii. Lumea, fără viața monahală a călugărilor ortodocși, s-a închis. Salvarea lumii de aici vine, ei se roagă pentru toată lumea, pentru păgâni, pentru musulmani, pentru toată lumea. Dumnezeu ține lumea pentru rugăciunile ortodoxiei”, a spus Gigi Becali.

Recent, Gigi Becali a vorbit despre catedrala pe care o construiește în zona Pipera și a oferit detalii privind stadiul lucrărilor. Conform declarațiilor patronului FCSB, construcția este finalizată doar în proporție de 20-30%. Cu mândrie, latifundiarul a menționat că această catedrală va reprezenta o operă de artă.

„Stai că urmează să vină turla mare, încă nu e nimic. Turlele sunt aurite, dar mai sunt încă patru turle mai mari decât cele care sunt acum. O să fie o operă de artă! Încă nu e nimic, ce vezi tu e abia la 20-30% gata. O să fie cea mai frumoasă catedrală din lume”, a menționat Gigi Becali.

Latifundiarul a dezvăluit că întreaga construcție l-a costat 10 milioane de euro. Însă acest lucru nu contează, pentru că o face din suflet, a adăugat el. A precizat, totodată, că în catedrală vor putea intra o mie de oameni.

„Luăm în ansamblu totul, adică pardoseală, așezare, ce pun afară, adică toate pe care le am eu în cap, cum o plachez, eu așa zic că o să fie cea mai frumoasă. Până acum am băgat 10 milioane de euro! Nu contează cât va costa, o fac din suflet. Nu mai puțin de 1000 de oameni pot să intre în ea. Intră în ea să vezi, e mare de tot”, a mai zis Gigi Becali.

Construcția catedralei lui Gigi Becali a început în 2020

Patronul FCSB a spus că întreaga construcție l-a costat 10 milioane de euro. Cu toate acestea, Gigi Becali a subliniat că suma de bani nu este o prioritate, deoarece el construiește din inimă. De asemenea, a menționat că în catedrală vor putea intra până la o mie de oameni.

Patronul FCSB, împreună cu soția sa, Luminița, a inițiat construcția lăcașului de cult în zona Pipera-Voluntari în anul 2020.

Gigi Becali avea deja în plan un astfel de proiect încă din anul 2008. La acea vreme, el i-a făcut o promisiune lui Dumnezeu, angajându-se că, în cazul în care Steaua va învinge Galatasaray și se va califica în grupele Ligii Campionilor, va construi un lăcaș de cult. După obținerea tuturor autorizațiilor necesare, a demarat lucrările de construcție ale catedralei.

Într-un interviu acordat cu ocazia acestei sărbători, Gigi Becali a făcut un avertismentul teribil, chiar de Crăciun, susținând că mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul lumii.

Comentarii
  • Depinde pentru cine…

  • Ion de la... raion

    Bre, nea Jiji(Gigi), pocăiește-te, păcătosule.
    Nu umbla „cu cioara vopsită” ca să sperii lumea.
    Tu nu ești profet. Așa că nu mai cobi amenințător.
    Uită-te-n oglindă și taci. Sau fugi ca de… necuratul!
    M-ai înțeles?(Ha-ha-ha-ha…)!

  • interlopi scursuri si agramati mananca kkt ca asa au urcat ei in viata

  • Oameni buni, dacă o televiziune care pretinde că e serioasă și-a permis să-i acorde acestui notoriu grobian aproape o oră ca să-și etaleze parerile sale …inestimabile despre creștinătate, chiar că ne-am dilit. Sau…neam prost!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *