Prima pagină » Actualitate » Avertismentul cutremurător al prezicătoarei Maria Ghiorghiu: „Acesta este doar începutul iernii” – VIDEO

Avertismentul cutremurător al prezicătoarei Maria Ghiorghiu: „Acesta este doar începutul iernii” – VIDEO

08 feb. 2023, 11:48, 2 ,
în Actualitate

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a transmis un avertisment cutremurător cu privire la vremea din perioada următoare. Se pare că ninsorile din ultima vreme reprezintă doar începutul iernii. Iată ce se va întâmpla în luna martie.

Deși părea că România va fi ferită de ninsori, datorită temperaturilor foarte ridicate din luna ianuarie, precipitațiile din ultimele zile sunt doar începutul a ceea ce va urma. Potrivit Mariei Ghiorghiu, în luna martie vom avea parte de temperaturi extrem de scăzute, însoțite de ninsori abundente, lapoviță și chiar ploi.

Descoperă, în rândurile următoare, ce previziune a avut renumita clarvăzătoare în data de 10 august 2022.

Avertismentul cutremurător al prezicătoarei Maria Ghiorghiu: „România nu va scăpa de zăpadă, nu va scăpa de ger, nu va scăpa de ninsori abundente, de lapoviță”

În cadrul emisiunii BZI LIVE, Maria Ghiorghiu a dezvăluit că România nu va scăpa de zăpadă, nu va scăpa de ger, nu va scăpa de ninsori abundente, de lapoviță sau ploi. Ceea ce se întâmplă în momentul de față este doar începutul iernii.

„România nu va scăpa de zăpadă, nu va scăpa de ger, nu va scăpa de ninsori abundente, de lapoviță, chiar de ploi și de ger. Acesta este doar începutul iernii și e foarte bine că avem zăpadă, chiar dacă ne creează și probleme și greutăți. Când este iarnă, trebuie să ne luăm măsurile de rigoare, indiferent că mergem pe jos sau cu mașina. Era acum, de curând, în 4 februarie, când m-a trezit la ora 5 dimineața o lumină puternică, precum un fulger și ce vedeam? Vedeam înspre sud o livadă cu pomi înmuguriți, iar peste pomii înmuguriți era zăpada așternută și chiar gheață la sol. Deci vom mai avea zăpadă și vom avea cred că și în luna martie.”, a declarat Maria Ghiorghiu, pentru BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Vedeam înspre sud străzi foarte înzăpezite, viscol foarte mare”

În data de 10 august 2022, Maria Ghiorghiu a auzit un glas care îi spunea așa: „În luna martie. Se va întâmpla în luna martie.” În același timp, a văzut înspre sud străzi foarte înzăpezite, viscol foarte mare și utilaje performante de deszăpezire, care să poată face față cantității mari de zăpadă. Erau munți de zăpadă pe marginea drumului.

„Scriam în 10 august 2022, să ne aducem aminte că am scris aici, la 2 noaptea auzeam un glas care spunea: „În luna martie. Se va întâmpla în luna martie.” Și vedeam înspre sud străzi foarte înzăpezite, viscol foarte mare și am mai discutat noi despre mașini de deszăpezit. Pur și simplu erau munți de zăpadă. Și erau utilaje pentru deszăpezire nu din astea simple, de care avem noi, ci chiar din alea care au americanii și deszăpezeau străzile noastre. Deci erau câte două utilaje de deszăpezire, unul în fața celuilalt, ca să poată face față zăpezii foarte abundente căzute. Chiar erau munți de zăpadă pe marginea drumului. Deci chiar scriam. Și întotdeauna, când am vorbit despre zăpadă când erau afară 15, 16, 20 de grade și nimeni nu se aștepta… Chiar eu aveam zambilele răsărite în grădină, ghiocei înfloriți și toată lumea credea că va veni primăvară. Eu am spus mereu să nu ne bucurăm, pentru că va veni și iarna. Ăsta-i anotimpul, trebuie să avem și zăpadă.”, a dezvăluit prezicătoarea Maria Ghiorghiu.

Comentarii
  • Vasile Avrămiuc.

    Extraordinar!!! Este ceva cu totul ieșit din comun să anticipezi că în martie…s-ar putea chiar să și ploă!!! Nemaipomenit!!!

  • pe aceasta ‘doamna” as interzice-o pe orice progaram tv,radio si ziare pur si simplu parca vine cioclu la poarta sa te ia de viu,cine ii da voie sa creeze panica ca numai de rau vorbeste si viseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *