Prima pagină » Cancan » Dan Șucu are o avere impresionantă. Fosta sa soție este una dintre cele mai bogate femei 

Dan Șucu are o avere impresionantă. Fosta sa soție este una dintre cele mai bogate femei 

04 aug. 2022, 13:00, 1 ,
B, , h, , în Cancan

Dan Șucu are o avere impresionată ce se ridică la milioane de euro. Acesta a intrat în lumea afacerilor încercând să vândă haine și fructe importate din Turcia. Cu toate că a dat greș la început, bărbatul este unul dintre cei mai de succes antreprenori din România.

Nici fosta sa soție nu se lasă mai prejos. Aceasta a renunțat la cariera sa în medicină pentru pasiunea pe care o avea pentru afaceri. O altă femeie cunoscută în lumea antreprenoriatului este și Cristina Bâtlan ce și-a câștigat primii bani la o vârstă fragedă.

Dan Șucu are o avere impresionată

Dan Șucu este un om de afaceri ce a intrat în lumea antreprenoriatului în 1993 cu brandul Mobexpert. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute retaileri din România. Juratul de la „Imperiul Leilor” deține opt fabrici ce crează produse pentru magazinele sale și are 2300 de angajați. Cifra de afaceri se ridică la 200 milioane de euro, iar averea sa la 120 milioane de euro. Mai mult de atât, Dan Șucu este activ și în alte companii ca acționar, precum Arcadia Apartments Domenii și Roca. Acesta mai deține jumătate din acțiunile Rapidului. De curând, omul de afaceri a cumpărat creanțe de la ING Bank și a devenit creditorul principal la Mediafax Group. 

„Este vorba despre o creanță care se transformă în active. Este un proces în curs. Cumpărarea de creanțe este un business în sine și înseamnă că un număr de active vor fi păstrate, iar la altele voi renunța. Partea redacțională, tot ce are legătură cu structura, este foarte bine pusă la punct și nu ar fi necesar un input din partea unui om de afaceri”, a declarat Dan Șucu. 

Cu toate că la momentul actual omul de afaceri deține o avere impresionantă, la început acesta a dat greș. Bărbatul a încercat să vândă haine și fructe importante din Turcia, dar afacere nu a funcționat. Ulterior, din banii obținuți din vânzarea unei proprietăți, Dan Șucu a investit în mobilă de export. 

Camelia Șucu a renunțat la medicină pentru afaceri

În prezent, omul de afaceri este căsătorit cu Diana Șucu în vârstă de 48 ani. Înainte, a mai avut un mariaj cu Camelia Șucu, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Fosta sa parteneră este una dintre cele mai bogate femei din România, deținând peste 55 milioane de euro. Aceasta are o experiență de peste 25 ani în business și este fondatoare unor afaceri precum Natuzzi, Iconic Health și ClassIn. Camelia Șucu a precizat că a renunțat la cariera sa de medic deoarece avea o pasiune pentru antreprenoriat și a dorit să-și urmeze visul. 

„În primul rând antreprenorul nu se apucă de business pentru cifre, în primul rând el își vede visul în măreția unui proiect și apoi vin banii. Dacă te apuci de business doar ca să faci bani, mai bine te lași. Fără pasiune nu reușești nici să treci peste greutăți, nici să-ți asumi eșecurile și să le transformi în învățături și nici să faci bani. După 30 de ani de antreprenoriat consider că mai am de învățat”, a declarat fosta soție a lui Dan Șucu. 

Cu toate că este o femeie de succes, aceasta a mărturisit că a trecut și prin clipe dificile. Vedeta a precizat că timp de doi ani s-a confruntat cu depresia, gestionând cu greu situația din timpul pandemiei. Totuși, Camelia a precizat că este important să conștientizăm faptul că „nici o situație negativă nu durează la nesfârșit”. 

Dan Șucu este unul dintre cei mai bogați bărbați din România, averea sa ridicându-se la 120 milioane de euro. Bărbatul a avut-o parteneră de afaceri și pe fosta sa soție. Cei doi au reușit să crească pe plan profesional, însă au uitat să se ocupe și de viața personală, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *