Prima pagină » Local » Avem momentul impactului! Iată cum s-a produs accidentul din Copou – FOTO, VIDEO

Avem momentul impactului! Iată cum s-a produs accidentul din Copou – FOTO, VIDEO

22 iun. 2024, 14:39, 4 ,
în Local

Din imaginile obținute de reporterii BZI Iași,  se poate observa cu ușurință, momentul impactului dintre cele două autoturisme.

Reamintim că, în această dimineață a mai fost un pas până a se produce un adevărat carnagiu. Accidentul rutier grav s-a produs în Copou, unde două autoturisme au intrat în coliziune.

Cauza incidentului auto a fost neacordarea de prioritate. Ambii șoferi au fost testați cu alcooltest, rezultatul fiind 0.

O persoană a ajuns pe mâna medicilor.

„La data de 22 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Carol I, din municipiul Iași a avut loc un accident rutier.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune, iar în urma impactului unul dintre vehicule s-a răsturnat.

O persoană fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați din punct de vedere alcoolscopic, rezultând faptul că nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • Țoapa roșcată de la vegaslui se credea la ea pe imaș. Cu tigaia aia din 1999 e mare lucru ca a ajuns la oraș.
    O scuză ar putea fi că sărăcuții nu au semafoare acolo decât la calea ferată, dar nici din alea nu învață nimic. Nu au cu ce.
    Ghiolbanii vegasluieni au mai bifat o ispravă.
    Mergeți înapoi în județul vostru, primitivilor.

  • Preafericitul Mobra

    Pffffaaaiiiii, iar giugiumeții de la Vaslui?! De ce au antene pe mașini? Niște antene mari. Ascultă Radio Șanț Vaslui, sau nu suportă să fie participanți normali în traficul rutier?!

  • Cand dai de asfalt esti pus in incurcatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *