Prima pagină » Titlurile zilei » Avem înregistrarea! Ce discuție a avut suspectul crimelor de pe Moara de Vânt cu iubita lui: „Jur că vorbesc sincer, iubire!” (EXCLUSIV)

Avem înregistrarea! Ce discuție a avut suspectul crimelor de pe Moara de Vânt cu iubita lui: „Jur că vorbesc sincer, iubire!” (EXCLUSIV)

13 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Anchetatorii ieșeni au descoperit o discuție pe care suspectul crimelor de pe Moara de Vânt ar fi avut-o cu iubita lui în decembrie 2021. În conversația respectivă, Ahmed Sami El Bourkadi îi spune lui Imane El Adraoui că îi va înapoia un telefon unui cunoscut. Totuși, din discuție nu reiese despre telefonul cărei persoane ar fi fost vorba

Oamenii legii din Iași au descoperit o discuție pe care suspectul crimelor de pe Moara de Vânt ar fi avut-o cu iubita lui la mijlocul lunii decembrie 2021, chiar înainte de excursia făcută în Italia.

În conversația respectivă, Ahmed Sami El Bourkadi îi spune lui Imane El Adraoui că îi va înapoia un telefon unui cunoscut. Totuși, din discuție nu reiese despre telefonul cărei persoane ar fi fost vorba.

Discuția avută de suspectul crimelor de pe Moara de Vânt cu iubita lui

Astfel, procurorii ieșeni susțin că Imane El Adraoui i-ar fi reproșat studentului canadian de origine marocană faptul că ar fi neglijat relația dintre cei doi. De altfel, oamenii legii spun că, pe 8 decembrie 2021, el i-ar fi trimis la ora 18:51:11 următorul mesaj, în timp ce s-ar fi aflat în locuința victimei Youssef Jnyiah:

„Iubito, îmi pare rău. Nu vreau să te simți singură. Merg să rezolv ceva și mă întorc, iubita mea. Eu fac asta pentru noi 2.”

La ora 19:00:05, Imane îl întreabă:

„Merge?”, iar el i-a răspuns: „Puțin. Am probleme, de asta am ieșit mai repede. Nu-ți face griji!”.

A doua zi, pe 9 decembrie 2021, la ora 9:26, îl întreabă: „Telefonul tipului când i-l vei da înapoi?”, în vreme ce el îi răspunde:

„Îl voi pune în clădirea aceea de Biochimie! Sus este o cafenea și o să treacă să și-l ia singur. Să uităm toate astea și să deschidem o pagină nouă. Jur că vorbesc sincer, iubire!”.

Totuși, din aceste discuții nu reiese despre telefonul cărei persoane ar fi fost vorba.

Un incendiu în celula lui Ahmed Sami El Bourkadi?

Amintim că, recent, studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi a fost transferat din Arestul Inspectoratului de Poliție Județean, la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași. El a ajuns în Secția IX din pușcăria ieșeană. Acesta ar fi trebuit să fie încarcerat în Secția VII, dar, din cauză că nu are încă împliniți 21 de ani, a fost dus pe Secția IX.

În mod absolut bizar, a doua zi după transfer, pe Secția VII (unde ar fi trebuit să fie Sami El Bourkadi – n.r.), în una dintre celule a avut loc un incendiu. Mai mulți deținuți, condamnați definitiv, au dat foc la pături și lenjerii de pat. Motivul vehiculat oficial ar fi fost că, de Paște, li s-ar fi promis că li se va duce un televizor în celulă, fapt care nu s-a întâmplat.
La scurt timp, în spațiul public a apărut zvonul că Ahmed Sami El Bourkadi și-ar fi dat foc în cadrul pușcăriei ieșene. Zvonul a fost infirmat atât de avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe suspect, cât și de procurorii ieșeni, dar și de reprezentanții închisorii.

„Nu este adevărat. Persoana despre care ați amintit dumneavoastră nu a avut nicio legătură cu acel incident”, le-a declarat reporterilor cotidianului BZI Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Singuranță Iași.

Totuși, unele instituții mass-media de la nivel central al preluat zvonul și l-au dat ca fiind un adevăr!

O crimă cu unele semne de întrebare

Amintim că, recent, Ahmed Sami El Bourkadi a fost trimis în judecată pentru omor calificat, furt și distrugere. Procurorii au dispus clasarea cauzei în ceea ce o privește pe iubita acestuia, Imane El Adraoui, care fusese suspectată de favorizarea făptuitorului. De asemenea, dosarul s-a disjuns pentru alte infracțiuni. De asemenea, judecătorii au dispus prelungirea arestului în cazul studentului canadian de origine marocană.

Totul a pornit de la începutul lunii decembrie 2021. Atunci, rudele lui Youssef Ajniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene, după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. O patrulă a mers la adresa indicată în zona Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine. Agenții au descoperit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o scenă de groază. Cei doi tineri erau morți, iar o parte din vilă fusese incendiată. Anchetatorii au ajuns apoi la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime.

Acesta a fost prins în Roma și a fost adus înapoi în Iași. În dosar, anchetatorii au arătat ce discuție a avut suspectul crimelor de pe Moara de Vânt cu iubita lui.

Comentarii
  • Tamara,
    se vede ca bietii procurori muncesc din greu

  • Samantha
    crezi că lumea este proastă pentru că a crezut aceste minciuni
    din fericire, tactica lor nu a funcționat și bietul nevinovat este sănătos și sigur pentru că el este cu adevărat nevinovat

  • toată lumea spune că acolo procurorul este corupt! și că adevărații criminali sunt încă în libertate! zvonurile mai spun că Canada are informații importante care implică procurorul și unii inspectori să ascundă adevărul despre adevărații ucigași! Canada are dovezi că cetățeanul său este nevinovat și tocmai a fost etichetat ca suspect!! se va incalzi in curand!! va iesi un monstru sa sparga adevarul !!! 🙂

  • de parcă ar vrea să-l omoare în celulă pentru a evita apariția lui în fața judecătorului! pentru ca in fata judecatorului va spune ce incearca sa ascunda procurorii!!!! ouuufffff

  • S-a mers de la inceput pe o singura pista, cea mai la indemana fiind in ajun de sarbatori… s-au pierdut probe, una era situatia in decembrie, alta in primavara cand s-au (pre)facut cercetari de zor. Asta e, adaptezi naratiunea cu orice pret cu orice mijloace…Totusi marocanul fiind cetatean canadian daca se stia vinovat ca i-a ucis pe cei doi putea sa plece in Canada sau mai comod in Maroc si nu-l durea capul. Este dintr-o familie bogata, deci nu avea nevoie de bani, avea o prietena draguta, deci cade si alt motiv sugerat de vajnicii anchetatori. Poate judecatorul e din alta poveste/sceneta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *