Prima pagină » Titlurile zilei » Avem imaginile de groază din Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași! Mizerie de nedescris, șobolani morți, mormane de gunoaie, deșeuri lăsate la întâmplare – EXCLUSIV/ATENȚIE! IMAGINI VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Avem imaginile de groază din Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași! Mizerie de nedescris, șobolani morți, mormane de gunoaie, deșeuri lăsate la întâmplare – EXCLUSIV/ATENȚIE! IMAGINI VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

12 aug. 2023, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Avem imaginile de groază din interiorul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Subsolurile unității medicale sunt adevărate focare de infecție

Imagini de groază au fost surprinse de reporterii BZI în incinta Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Subsolurile unității medicale au fost cucerite de-a dreptul de șobolanii morți și mizeria de nedescris. Oricine îndrăznește să intre în incintă este sufocat de mirosul emanat de cadavrele rozătoarelor, de gunoiul depozitat peste tot, mucegai, pereți cu igrasie. În timpul perioadelor ploioase, zona se inundă și apa băltește cu săptămânile, fără să fie evacuată.

Imagini de groază din Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Mizerie și șobolani morți

La începutul săptămânii, reporterii BZI au reușit să intre în subsolurile Spitalului „Sf. Spiridon” și au surprins imagini de groază din incintă. Locul este un adevărat focar de infecție, cadavrele șobolanilor morți se găsesc la tot pasul, pereții sunt scorojiți din cauza umezelii, tencuiala nici nu mai există, iar în perioadele ploioase se inundă zona. Apa nu este evacuată și băltește, fiind un mediu prielnic pentru a dezvolta un focar de infecție.

Pe jos sunt aruncate pahare și cutii de carton, dar și resturi din plastic și pungi. Practic, subsolul unității medicale a fost transformat într-o groapă de gunoi, un real pericol de îmbolnăvire pentru pacienți, dar și pentru personalul medical. Pe lângă pereți sunt depozitați saci menajeri plini de deșeuri, care zac acolo cu zilele. Se pare că instituțiile de control sau medicii epidemiologi din spital nu au pus niciodată piciorul în subsolul clădirii.

Managerul Corneliu Mihai a citit gândurile reporterilor BZI

Coincidență sau nu, managerul interimar al unității medicale tocmai asta făcea, un plan de curățenie la subsol și înlocuirea unor țevi. Mai mult, acesta a spus reporterilor BZI că se face, tot acum, o expertiză pentru lucrările de la subsol.

„Da, normal că am fost pe acolo (n.r. – la subsolul Spitalului „Sf. Spiridon”). În momentul de față suntem în procedură pentru expertizare și schimbarea țevilor de la pavilionul IGH. Am trecut pe lista de investiții atât lucrări de consolidare, cât și lucrări de schimbare a rețelelor, conducte, tot. La subsol se va face curățenie, dar se va și consolida clădirea. Măsura este luată”, a declarat managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”, Corneliu Mihai.

Astfel, problemele uriașe cu privire la dezastrul din subsolurile unității medicale datează de câțiva ani și vinovat se face și dr. Dan Timofte, care a fost manager până la sfârșitul lunii iunie 2023. Aceasta este încă o dovadă a incompetenței și dezinteresului total față de pacienți și unitatea medicală pe care a condus-o Timofte.

Dan Timofte a fost demis din funcția de manager pentru incompetență și apoi a fost avansat ca director medical

Începând cu data de 1 august 2023, funcția de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași este ocupată de prof. dr. Dan Timofte, fostul manager al unității medicale. Dan Timofte a fost numit director medical interimar de managerul spitalului, economistul Corneliu Mihai. Această numire a avut loc după ce, în data de 28 iunie 2023, chirurgul a fost demis de Alexandru Rafila de la conducerea unității medicale. Ministrul Sănătății a luat această hotărâre, deoarece, după evaluarea anuală a activităților managerilor unităților sanitare publice, Dan Timofte a primit calificativul „nesatisfăcător”.

Decizia pare doar o încercare de a păcăli opinia publică, Dan Timofte fiind demis pentru ca la numai o lună să fie numit într-o funcție cheie în aceeași unitate medicală pe care a adus-o în pragul colapsului. Aceasta dovedește încă o dată cât de corupt este sistemul sanitar din România, corupție promovată și întreținută de ministrul PSD Alexandru Rafila. Se demonstrează clar că toate numirile în funcții cheie sunt politice, iar cei puși să ocupe posturi călduțe nu trebuie să dovedească niciun fel de competențe profesionale.

Actualul manager interimar de la „Sf. Spiridon” consideră că numirea lui Dan Timofte în funcția de director medical al spitalului este „un câștig pentru pacienți și pentru echipă”. Este știut faptul că ec. Corneliu Mihai este un apropiat al chirurgului Dan Timofte care de fapt conduce Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași din umbră.

Corneliu Mihai, fost membru în Consiliul de Administrație al spitalului, uită să spună că același Timofte a lăsat, luni de zile, pacienții fără medicamente, materiale sanitare, fiind obligați să cumpere absolut tot pe perioada spitalizării.

Luni, 31 iulie 2023, a fost scos la concurs postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Ec. Corneliu Mihai le-a dezvăluit reporterilor BZI de ce funcția a fost scoasă la concurs atât de repede. Actualul manager interimar consideră că o unitate medicală atât de mare și importată, așa cum este Spitalul „Sf. Spiridon”, este mai bine să fie condusă de un manager cu puteri depline. Deși nu este încă sigur, ec. Corneliu Mihai a declarat că are în vedere să candideze pentru funcție.

Imagini de groază au fost surprinse de reporterii BZI când au intrat în subsolurile Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Cadavrele șobolanilor, gunoaie și mizerie peste tot.

Comentarii
  • Mergeți la Sf Maria unde mananera biochimistă ajutata de consiliu de administrație face abuz după abuz. Ultimul acum doua zile când securistul ce conduce CA -ul in loc sa suspende ședința ilegală ( deoarece biochimista cu de la sine putere nu a convocat un membru) a continuat votând bălării care au insemnat noi fraude. Ăștia mai stau mult in libertate ?

  • Unde-s șobolanii??Nu se vad șobolanii în video..Nici „șărpili” lui Fiterman …

  • Da voi ce vreti frate sa gasiti intr-un spital din 1790?Daramati spitalul si construiti unul nou,implicati-va in strangerea de fonduri nu doar criticati!Cum s-a construit spitalul ala nou pentru copiii in alt judet se poate si la noi,stam cu mana intinsa ca in baza politichiei nu vedem alte spitale prea curand!Noua moda se numeste reabilitarea unor cladiri vechi de la 1700 toamna vezi spitalul Pneumo cu cele doua sectii exterioare.

  • Nimeni nu are tupeu să facă controale lui madam BeluGa că are spate . Consiliu de Administrație e format din slugile CJ-ului care au și ei căpăceala lor. La ultima ședința madam BeluGa intradevar a sfidat legea ajutata de un CA obedient nedorind sa convoace un membru pe motiv ca este cadru medical din spital și ar aștepta de la ANI lamuriri. Ba hoților din CA , vi se înfunda ca v-a fost făcută reclamație de abuz in serviciu și trafic de influență.

  • 🌖 Am întâlnit un botoșănean reptilian"👽. Un fost maturător din Iași susține că "böstonienii alien sunt printre noi"

    ✔ Un fost agent de salubritate spune că a întâlnit odată un botoșanean reptilian și pretinde că ființe/alieni din alte județe „umblă noaptea sau ziua printre noi”, deghizați în oameni – șefi.👽 Este foarte posibil ca reptilienii botoșaneni să ne conduca din umbră (ei ocupă în proporție de 96% toate funcțiile de conducere in spitale, chioșcuri, primarii, cofetarii, magazine de cartier, etc), ei nu pot munci ca ceilalti oameni din Iași, ei vor doar să conducă, a declarat Vasilică, sub protecția anonimatului.

    Potrivit martorului, din cauza reptilienilor veniti din celălalt județ, copii ieșenilor vor fi sclavi pe viața, vor intra doar ca argati/slugi la botoșăneni ‼️
    „… din cauza acestor alieni noi, ieșenii băștinași, în viața noastra nu o să mai prindem o funcție de conducere la stat” a mai spus Vasilică.

    La final, acesta vine si cu o propunere decentă pentru conducerea județului Iași ,, ca niciun botoșanean sa mai fie șef in Iași, vreme de 1000 ani ”❗

    Să ne rugăm zeilor ca să ne ajute sa-i învingem pe acesti demoni veniți din alte Galaxii ca sa ne subjuge pe noi, aștia născuți în Iași, …eram liberi 100% până la venirea Lor ❗

  • Cel mai edificator exemplu de țăran de Botoșani ajuns cu pile la Iași este CEPULOI, slab pregătit dar susținut de Coțușcă ! Medic obscur cu origine sănătoasă, informator la Securitate din născare, cu pile la Scripcaru șa. a devenit cadru la UMF IAȘI, mare specialist ! Și-a adus toată șleahta de Botoșani și și-a păstrat un post la IRO, incompetentul, să mai mulgă statul de niște bani ! Noroc că s-a abolit pedeapsa cu muncă silnică la CANAL , acolo meritau să ajungă, HOȚII !!!

  • Sp Recuperare

    Mergeți și la Spitalul de Recuperare să vedeți multe nereguli …

  • Grigorie Palimaru

    Bătaie de joc la adresa pacienților de către niște incompetenți. Să stea și ei în așa mizerie și părinții lor. Nu le-ar mai ajunge banii și averile de nenorociți impostori…

  • Știți voi cine sunt...

    Adevărul spus și altfel. Toată mascarada din spitalele României a început după ce s-au pus în aplicare planurile lui Eugen Nicolaescu (fost ministru al M.S.) când s-a decis externalizarea serviciilor ce activau în cadrul spitalelor, începând de la mâncarea asigurată pacienților, dezinfecția perimetrelor și serviciile de spălătorie, toate fiind preluate de firme de apartament și ca tabloul să fie complet s-a decis ca la conducerea spitalelor să fie puși contabili (ei știu mai bine decât medicul ce trebuie sau nu achiziționat pentru efectuarea corectă și în siguranță a actului medical, mai mult, aceștia știu și de la ce firmă trebuie făcută achiziția în cauză). De aici și până la faptul că infecțiile cu bacterii au explodat la propriu a fost doar o chestie de timp, scurt zic eu. Văd că presa este interesată de ce face cutare sau cutare în timpul liber sau alte chestii care nu au o influență majoră asupra actului medical dar, nu văd pe nimeni interesat de nosocomiale… chestie care a ajuns să omoare mai mulți pacienți decât bolile incurabile. Toate spitalele sunt adevărate focare, ei și… nu interesează pe nimeni, doar pe cei care și-au îngropat membrii familiei dar… asta e irelevant pentru presă sau decidenți. Credeți că Rafila nu știe? Sau Cepoi? Sau DSP-ul? Toată lumea știe, dar prețul tăcerii e cu multe zerouri și beneficii. Omerta din lumea medicală a devenit studiu de caz și demnă de premiul Nobel. În curând, vă voi expune ”pă sticlă” relația dintre Rafila și șefa unei multinaționale din România în care pacienții sunt omorâți cu zile. Și ar fi greșit să credeți că nu se știe… Toți știu, dar e mai benefică tăcerea. Domnilor Cepoi și Covic vă sugerez să vă cumpărați popcorn și cea mai scumpă bere… va fi o încântare să vă vedeți ”pă sticlă” drept autori în spectacolul dializa srl.

  • Arestați securistul sef a CA la Sf Maria care o acoperă pe BELUGA la dispozițiile imperative ale lu Tablone de la CJ. Mafia de la Sf Maria este dirijată de o coarda securista, un semianalfabet de la RAR și un reșapat de la DSP toți puși acolo de ciolovecul putinist Grămadă. ARESTAȚII IMEDIAT INFRACTORII

  • Mic dar mare.

    Articol scris la comanda lui Mihai Corneliu.
    Se vede de departe!
    Mihai Corneliu rămâi la urmărit și terorizat colegii .
    Nu vei fi niciodată un manager de spital ci doar sluga lui Măricel Popa.
    Poți purta în continuare chiloțeii cu sigla PSD și cu foto pe ei lipiți cu Maricel Popa.
    Nu ai nicio strategie doar bârfă și pândit colegii.

  • Fara bostonieni în funcții de conducere. Trebuie data in consiliul local

    La mine in bloc stă un botoșănean, ce să mă fac? Deja face scandal că el vrea să fie sef de scară🤣

  • Daca o persoana care pe unde a fost pe functii de conducere si a fost demis pentru incompetenta ( Botosani, Sf. Maria, etc. ) ajunge manager la un spital mare cat toate institutiile pe care le-a ” condus”…suntem l, ca ieseni, de rasul botosanenilor! Oare nu exista noci o persoana demna si integra in acest oras care sa conduca aceasta institutie?

  • În spitalele din Iași sunt toți după șpagă și imobiliare.poate i caută cineva…

  • Micuț micuț dar hărnicuț

    Pozele sunt făcute chiar de Mihai Corneliu,Costică de la beci a fost martor de față.
    Vrăjeală ieftina ,ce articol tare,te bagi Intr un canal faci poze și apoi bang gang un articol.
    Corneliu Mihai e un fel de Cătălin botezatu , adică face haine dar e in curul gol.

  • Săracu nou dom șef nu are curaj să deschidă ușa specialistilor/primarilor să vadă dacă stau la program și controlează asiduu femeile de serviciu, infirmierii, asistenții, rezidenții 😀 aia care oricum țin spitalul în spate

  • E clar,e mana lui Mihai Corneliu,auzi Mihai????dar de când un manager/director sau ce sef mai ești tu ,schimba țevile din canal???
    Nu e treaba altora??
    Sau în capul tau de lingău doctorii sunt angajați la Apa vital/RAJAC iar muncitorii din șanț fac intervenții chirurgicale????
    Un articol mediocru,scris pentru tâmpiți,un articol mediocru scris de Economistul sef ,Managerul Botoșani,Managerul Pediatrie Iași ,marele și inegalabilul circar Mihaaaaiiii Corneliuuuu,aplauze furtunoase.
    Nu mai pune nimeni boticul la prostiile lui MIHAI CORNELIU.
    PAM PAM SI CIP CIRIP CIRIP

  • Nici pana azi n-au fost judecați si condamnați Tesloianu, Andreea Ursaru pentru malpraxis si escrocherie in afacerea stimulatoarelor , luate de la cadavre si folosite ca noi, iar cele noi vândute celor care nu au nevoie de aceste aparate, ori au fost fortati sa suporte medicație agravantă a bolii, pentru a se încadra in “prevenția morții subite”.
    Ovidiu Mitu zis si Mita sta bine mersi si la spital si la Universitate, pana se prescrie infracțiunea de luare de mita (10 infracțiuni, in forma continuata, deși este suficientă o singura infracțiune de acest gen, pentru a fi judecat si băgat la pușcărie !!!)
    Barliba si Adonis Petris dați afara tocmai pentru abuz in serviciu si prost management, au adus șobolanii acum sa compromită pe managerul victimizat DAN DIMOFTE, sa-l facă răspunzător pentru antecedentele lor păguboase si infracționale in conducerea spitalului SF.Spiridon

  • 🌍 Războiul lumilor a început 🌖 Anunnaki și RePtilienii se luptă pentru dominația Iașului 🌕 Motivul: resursele nelimitate de kriptonită din Bahlui

    Ieșeni NU va băgați ! Sunteți prea mici pentru acest război al lumilor ● La nivelul superior din Iași se da o luptă intre Anunnaki (vasluieni) și Reptilieni (botoșăneni).
    ⏳Cine învinge, conduce Iașul in urmatoara sută de ani !

    ●Ura, frica, violența, invidia, energia negativa, malefica din Iași atrag ca un magnet reptilienii boțoșăneni. Aceste entitati încearcă să ne manipuleze, sa ne creeze astfel de stări, pentru ca se hrănesc cu vibrația noastră joasa. Ei urasc pacea, fericirea, bucuria si vor sa ne tina, in permanenta, la o vibratie foarte scazuta, pentru a se alimenta.

    ●Ori cate ori avem ganduri si sentimente negative, suntem hrana pentru aceste entitati extraterestre venite din nordul județului nostru.
    O altă specie ce vrea șa conduca Iașul sunt Anunnaki (veniti din zona Vasluiului, acolo au două navete spatiale gata sa intervina in lupta pentru putere dintre anunaki si reptilieni).

    ●Stimati locuitori ai acestui oras milenar, indiferent de cine invinge, noi ( ieșenii băștinași) o sa fim ținuți sclavi/sluji pentru ai servi pe acesti luptatori nemilosi veniti din hiper-spatiu.
    Fiti vigileni, faceti provizii multe, rezerve de apa si nu iesiti noaptea din casa. Ei atunci se plimbă prin Iași ( cu navetele lor zburătoare) și observă cine mișca-n front.

    🛸Nimeni să nu iasă din casă la ore târzii, poate fii prins si trimis in exil intr-o rezervatie de pe planeta Boston.🪐 👽

  • Am intrat pentru comentarii 🤣🤣😂😂😅

  • Bravo „Știți voi cine sunt”!!Așteptăm dezvăluiri!! Zi și despre marele manager Birliba, cel mai longeviv manager!

  • Mihai Corneliu e un pisicuț mic mic mic mic mic,du-te băi la Botoșani,du-te și fă acolo poze ,sunt și acolo canale și tomberoane de gunoi.

  • Sunt șobolanul numărul 14 din beci,l- am văzut cu ochii mei pe Mihai Corneliu,făcea poze ….! Băi,data viitoare sa îmi faci poze,că nu e clar nimic . nesimțitule!

  • Bucătăreasă de serviciu cu bilet de voie aprobat de manager

    Normal că managerul nu caută medicii primari și specialiștii,caută și verifică infirmierele și asistentele care oricum veneau și vin mereu corecte la program,îi dau un șut în cur primarii de nu se vad,toți sunt UMF isti,și o ia peste botic imediat daca e obraznic.

  • Bai istia din Botoșani sunt fomisti rău de tot toți care au avut funcții și sunt din Botoșani au rupt stilul în Iași rupți în cur pe bicicleta

  • Luni m am internat la chirurgie , domnul Florin m a invitat intr o camera sa ma schimb inainte de a urca sus.Doamne ce era acolo, deci un buncar de sobolani in 2023. Nu sunt povesti e chiar adevarat, nu am crezut ca pot fi asa conditii in Iasi.Mai am de spus dar ma opresc aici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *