Prima pagină » Local » Avem imagini! Acesta este pistolul pe care l-a folosit Alin Alexandru Plop în tentativa de asasinat de la Iaşi. Poliţiştii l-au găsit sub un pod – FOTO-VIDEO EXCLUSIV

Avem imagini! Acesta este pistolul pe care l-a folosit Alin Alexandru Plop în tentativa de asasinat de la Iaşi. Poliţiştii l-au găsit sub un pod – FOTO-VIDEO EXCLUSIV

03 feb. 2023, 13:23,
în Local

Poliţiştii ieşeni au reuşit să găsească arma pe care Alin Alexandru Plop a folosit-o în tentativa de asasinat de la Iaşi. Este vorba despre un pistol de calibru mic. Acesta a fost găsit sub un pod din apropierea oraşului.

Arma urmează să fie expertizată şi verificată de către oamenii legii. Trebuie precizat faptul că este un aspect deosebit de important în cercetarea cazului, fiind nevoie de arma folosită pentru a stabili mai multe detalii.

Vă aducem aminte că Alin Alexandru Plop l-a împușcat pe rivalul său, Marius Angheluță, în gât. Victima a ajuns pe mâna medicilor în stare gravă, însă în cele din urmă a fost stabilizat. Totul s-a produs miercuri noapte, 1 februarie 2023, în cartierul Alexandru cel Bun din municipiul Iași.

După ce a comis fapta, autorul atacului armat a fugit din țară. Pe numele său a fost emisă arestarea preventivă în lipsă, însă astăzi, 3 februarie 2023, făptașul a fost prins în Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *