Prima pagină » Local » Avem fotografia! Iată cum arată Duster-ul în care se aflau cei doi poliţişti implicaţi în accidentul de azi noapte. Agenţii au scăpat ca prin minune cu viaţă – EXCLUSIV
Avem fotografia! Iată cum arată Duster-ul în care se aflau cei doi poliţişti implicaţi în accidentul de azi noapte. Agenţii au scăpat ca prin minune cu viaţă - EXCLUSIV

Avem fotografia! Iată cum arată Duster-ul în care se aflau cei doi poliţişti implicaţi în accidentul de azi noapte. Agenţii au scăpat ca prin minune cu viaţă – EXCLUSIV

29 ian. 2023, 12:16, 14 ,
BZI.ro, în Local

În exclusivitate, imagine cu Duster-ul Poliției căzut în Bahlui! Amintim că în timpul unei urmăriri în trafic seara trecută, 28 ianuarie, pe raza localității Pârcovaci, a unui Volkswagen Passat de către un echipaj de poliție, cele două autoturisme au căzut în râul Bahlui.

„La data de 28 ianuarie 2023, un echipaj al Poliţiei Oraşului Hîrlău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DC 150 Pârcovaci, a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui auto, care şi-a continuat deplasarea.

Echipajul de poliţie, pornind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, a procedat la urmărirea autovehiculului.

La un moment dat, ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în albia unui pârâu.

Conducătorul autoturismului a părăsit autoturismul, fiind ulterior depistat de poliţişti la domiciliu. Tânărul, de 22 ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Din verificările efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta nu ar deţine permis de conducere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui auto fără permis de conducere.

Ambii poliţişti au fost conduşi la o unitate medicală, având nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău din anul 2021, respectiv anul 2022, fiind absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina”, au precizat reprezentanții IPS Iași.

Starea de sănătate a agenților de poliție se află în afara oricărui pericol

După producerea accidentului rutier, șoferul de la volanul Volkswagen-ului a fugit, dar a fost găsit ulterior la domiciliul său.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, respectiv Serviciul de Ambulanță Județean C2 Târgu Frumos, un Echipaj de prim-ajutor și Serviciul de Ambulanță Județean B2 de la substația Hărlău.

„La ora 23.49 în coordonare au fost primite mai multe apeluri cu privire la producerea unui accident rutier prin cădere de pe un pod, în râul Bahlui, în localitatea Pârcovaci, a două autoturisme: un autoturism marca Volkswagen Passat și unul marca Dacia Duster- mașină de Politie ( mașina de Politie urmărea cealaltă mașină care ar fi fost condusă de un tânăr fără permis de conducere).

La locul solicitării am dirijat: ambulanța SAJ C2 Tg Frumos, amb SAJ B2 de la substația Hârlău și EPA Hârlău.

În masina de Poliție se aflau 2 politiști:

1) 24 ani, șoferul, care prezintă: traumatism cranio-facial fără pierderea cunoștinței, plagă contuza suprasprâncenară dreaptă, traumatism toraco-abdominal și posibil LSH dreaptă. Cazul a fost preluat și evaluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean B2, având fractură de claviculă și traumatism toracic – trimis la pneumologie- chirurgie toracică.

2) 20 ani, pasager dreapta-față, prezentând: traumatism cranio-facial fără pierderea cunoștinței, traumatism toraco-abdominal, emfizem subcutanat hemitorace drept, traumatism gleznă dreaptă. Cazul a fost preluat și evaluat de medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Îl trimitem pentru consult la Neurochirurgie.

Ambii au iesit singuri din mașină; sunt stabili hemodinamic și respirator și au fost transportați la UPU a Spitalului. Sf. Spiridon.

Șoferul ce conducea autoturismul Passat a părăsit locul accidentului, fiind ulterior găsit de Poliție la domiciliul acestuia”, precizat prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD, Spitalul Sf. Spiridon Iași.

Comentarii
  • Trebuia foc de arma în gunoi, nu sa își riște viața. Îi trăgeau în roți și în geamuri, așa puțin mai în dreapta să nu îl lovească, să vezi cum oprea rettardu și nici alții nu se mai urcau fără permis la volan.

  • Ăștia au sărit după fugar in Bahlui?😂😂Asa da polițiști. Trebuiesc dați la ordine publica sa patruleze pe jos ,pentru ca nu știu sa conducă cum trebuie un autoturism.Asta timp de 2 ani pedeapsa!

  • Si voi vreti bmw-uri??? Duster e 💪💪💪

  • Din greșeli se învață,o acțiune dusă la extrem, păcat nu trebuia să se ajungă la victime, poliția își asumă riscurile, polițiștii sunt cei care ne aduc siguranță și liniște altfel ar fi haos iar infractorii ar dicta legea

  • Sănătate polițiștilor! Si-au riscat viața pt.un dobitoc.Toleranta zero pt.infractori!

  • Polițiști de doi lei. Asa șefi au și la Hârlău.

  • Opinia publica

    Te contrazic Stoian ,nu șefii l-au trimis în Bahlui, că ei stau la căldură acasă ,a fost strict obtiunea polițistului șofer,milă îmi este de cel din dreapta care e o victimă adevărată,el sigur daca era la volan nu ajungea în Bahlui

  • Cine-i animalul care s-a urcat la volan fara permis?

  • Pare-se ca politistilor de la Harlau le place sa faca baie-n Bahlui.
    Nu cu multi ani in urma si Paulet, tot de la Rutiera, a facut baie-n Bahlui, numai ca era cu masina lui.

  • Care sefi bre la Harlau???
    Aia care fac naveta zilnic, de la Iasi???
    Aia nu-s sefi, aia-s navetisti! NAVETISTI! Atat si nimc mai mult!
    AIa-s rupti de realitate, nici nu cunosc strazile din Harlau si Parcovaci, darmite infractorii. Ca sa nu mai spun ca pe la comunele arondate Harlaului, este jale cu J mare.
    Lingai de clante care-s aruncati pe la Harlau si stau in asteptare, pindind locuri mai caldute si mai bine platite la Inspectorat sau pe la Sectii.
    Sau dus timpurile cand se facea cu adevarat munca de politie la Harlau.

  • Paulet e mic copil ,Sirbu Leon e campion la răsturnat cu mașina Dacia 1310 pe cîmpuri, ăsta da cascador,bețiv adevărat,dar cascador

  • Sa predea permisul , halal șoferi .

  • Pouney si Basil

    Comentarii de rahat emanate ca de obicei, de către gardienii frustrați. Acești limitați care se visează polițiști (se vede după echipamentul reflectorizant… ) nu pierd ocazia de a denigra poliția națională.

  • iesean get beget

    Cine va plati masina politiei cu dauna totala? De ce nu s-a folosit armamentul din dotare? Au pistoale cu apa? Sunt revolverele din dotare doar pentru sperietura? Nu mi-as risca viata in locul politistilor pentru niste gunoaie fara permis ce conduc cazane pe roti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *