Prima pagină » Titlurile zilei » Avea planuri mari de viitor, însă totul s-a năruit! Mihaela și soțul ei munceau pentru casa visurilor: „Trebuiau să se mute în noua casă” – FOTO/VIDEO

Avea planuri mari de viitor, însă totul s-a năruit! Mihaela și soțul ei munceau pentru casa visurilor: „Trebuiau să se mute în noua casă” – FOTO/VIDEO

13 dec. 2022, 02:00, 2 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

Mihaela Talmaciu, tânăra în vârstă de 29 de ani, care și-a pierdut viața într-un grav accident de mașină, provocat în comuna Țuțora, a fost înmormântată sâmbătă, lăsând în urmă doar durere. Comunitatea din Prisăcani, de unde era Mihaela, a participat la întreaga ceremonie, luându-și adio de la ea. Cu lacrimi în ochi, sătenii au adus doar cuvinte de laudă la adresa tinerei ce avea planuri mari de viitor

Pe lângă faptul că Mihaela Talmaciu ar fi fost însărcinată pentru a doua oară în momentul în care s-a produs tragedia, se pare că aceasta, împreună cu familia sa, se pregătea să se mute într-o nouă casă, construită cu multă trudă, în Prisăcani. Din păcate, toate visurile și planurile s-au năruit brusc.

Tânăra care și-a pierdut viața în accidentul de la Țuțora avea planuri mari de viitor

Sâmbăta trecută, Mihaela Talmaciu a fost condusă pe ultimul drum. Familia, apropiații și întreaga comunitate și-au luat rămas bun de la tânăra cu chip angelic ce și-a pierdut viața în accidentul rutier de la Țuțora, în ziua în care se grăbea să ajungă la serviciu.

Prisăcăneanca a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o, fiecare locuință de pe ulițele satului având un bec aprins, în semn de doliu.

Surse au precizat reporterilor BZI că Mihaela Talmaciu urma să se mute într-o nouă casă în viitorul apropiat. Atât ea, cât și soțul ei au muncit ani întregi pentru a-și ridica propriul cămin, aflat încă în construcții. Totul a rămas de izbeliște, suferința produsă de tragedie punând în umbră această realizare.

„Mare gol a lăsat aici, la noi. O cunosc de mică, Dumnezeu trebuia să mă ia pe mine, că-s bătrână și chioară, nu pe ea… ce o să facă acum băiețelul ei de trei ani? E greu fără mamă și când ești mare, dar când ești atât de mic… era și însărcinată în șase luni… Doamne, Doamne… cine mă mai întreabă pe mine de fiecare dată ce fac? Nu exista dată să nu treacă pe aici și să nu mă întrebe: «Tanti Virginica, ce faceți?». Păcat mare, mare… se înțelegea atât de bine și cu bărbatul ei, stăteau aici, la două case de mine, la tatăl ei, dar aveau o casă mare, în construcții, mai încolo, doar baia parcă trebuiau să o mai facă în interior”, a declarat o vecină.

Amintim că Mihaela Talmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani, ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la Omini Clinic. Împreună cu soțul ei avea un băiețel de 3 ani, însă aceasta era însărcinată pentru a doua oară. Mihaela și soțul ei formau o familie model.

Astfel, un soț a rămas văduv, un băiat este orfan, iar Mihaela a plecat de pe această lume cu un copil în pântece, înainte să-și îndeplinească toate dorințele.

A murit la câțiva kilometri de casă

Cum s-a produs accidentul de pe data de 6 decembrie, în care tânăra s-a stins este greu de explicat. De la casa ei și până în locul în care a pierdut controlul volanului este o distanță de aproximativ 6 kilometri. Curba în care ar fi derapat nu este una periculoasă, în schimb, poleiul ar fi putut juca un rol important în producerea accidentului.

În urma Mihaelei au rămas multe întrebări fără răspuns. Ce a ucis-o pe tânăra mamă? Viteza, graba, neatenția, poleiul sau câte puțin din toate? Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii, cu toate că nu mai este atât de important acum.

Comentarii
  • Mai bine pozati casa purtatorului de cuvant al primaries Iasi, din Copou, str. Dumbrava Rosie.

  • volan dreapta, motivul?

    Trebuie luata in calcul ipoteza ca cineva cu o alta masina sa o fi scos de pe sosea. Se practica treaba asta in Iasi, „road-rage” sau la nervi daca mergi incet (adica regulamentar), frana in fata sau chiar lovire fina la spate sau unde te poate intoarce sau trimite in sant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`