Prima pagină » Local » Autorul accidentului rutier mortal de la Leţcani, arestat pentru 30 de zile. Ce acuzaţii i se aduc lui Andrei Glodoreanu – EXCLUSIV

Autorul accidentului rutier mortal de la Leţcani, arestat pentru 30 de zile. Ce acuzaţii i se aduc lui Andrei Glodoreanu – EXCLUSIV

01 iun. 2022, 13:05,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp, magistraţii ieşeni au luat o decizie în ceea ce priveşte situaţia autorului accidentului rutier de la Leţcani, unde a murit carbonizat un tânăr.

Andrei Glodoreanu a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile după ce a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Andrei Alexandru Glodoreanu. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatulu, pentru comiterea infracţiunilor de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat miercuri, 1 Iunie 2022, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Citește și: Uitaţi-vă cum arată şoferul care a provocat accidentul rutier mortal de la Leţcani! Andrei Glodoreanu, plin de vânătăi şi în cătuşe a fost adus în fața judecătorilor

Un tânăr a murit carbonizat într-un grav accident petrecut la Lețcani

Amintim faptul că marți seara, 30 mai, în jurul orei 20.00, a avut loc un grav accident la Lețcani. Un tânăr de numai 18 ani, care se afla împreună cu prietenii, sărbătorind faptul că tocmai își luase permisul de conducere, a murit într-un teribil accident. Mașina în care se afla Dănuț pe locul pasagerului, în dreapta, s-a izbit cu putere într-un copac de pe marginea drumului și apoi a izbucnit în flăcări.

Din nefericire, tânărul de 18 ani, fiind încarcerat, nu a putut fi salvat la timp și a murit carbonizat.

„A fost un accident rutier între Lețcani și Podul Iloaiei, una dintre victime a decedat carbonizat și era în vârstă de 18 ani, o victimă de 22 ani a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj tip B”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Din afirmațiile oferite de către anchetatori, șoferul care se afla la volanul autoturismului, Andrei G. a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, dar și că de fapt, nu el se afla la volan, ci tânărul care și-a pierdut viața. Cu toate acestea, martorii îl contrazic.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *