Prima pagină » Economic Local » Autobuzele din Iași vor fi echipate cu anvelope de 175.000 de euro
Autobuzele din Iași vor fi echipate cu anvelope de 175.000 de euro

Autobuzele din Iași vor fi echipate cu anvelope de 175.000 de euro

19 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 16 ianuarie 2020, Compania de Transport Public (CTP) Iași organizează o licitație pentru a achiziționarea a două loturi de pneuri, pentru presiune mare și mică. Prevederea bugetară a procedurii este de 823.924 lei, fără TVA, aproape 175.000 de euro.

„Achiziționarea de anvelope este necesară deoarece în activitatea de exploatare a parcului de vehicule se produce atât uzura acestora, cât și schimbarea acestora în funcție de sezon. Pentru asigurarea circulației în siguranță a călătorilor și a personalului de bord este necesară înlocuirea acestora conform anotimpurilor precum și a comenzilor de defecțiuni accidentale. Prin respectarea acestor cerințe se evită accidentele de circulație, asigurând astfel protejarea călătorilor și a personalului de bord privind circulația pe drumurile publice cu mijloacele de transport în comun”, se arată în caietul de sarcini.

Primul lot conține 1.088 pneuri, în timp ce al doilea, 168 de pneuri. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`