Prima pagină » Local » Autobuzele CTP Iași vor avea frâne noi! Achiziția depășește suma de 250.000 de lei

Autobuzele CTP Iași vor avea frâne noi! Achiziția depășește suma de 250.000 de lei

28 aug. 2024, 11:39,
George Cristian în Local

Autobuzele CTP Iași vor avea frâne noi după ce autoritățile contractante au lansat o licitație publică pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Achiziția depășește suma de 250.000 de lei.

Recent, CTP Iași a lansat o licitație publică pentru achiziționarea de freon pentru tramvaie și autobuzele Companiei de Transport Public. Achiziția de R134A de către CTP Iași urmărește să asigure funcționarea optimă a sistemelor de climatizare din autobuzele și tramvaiele aflate în dotare.

Autobuzele CTP Iași vor avea frâne noi

Conform caietului de sarcini, autobuzele CTP Iași vor beneficia de frâne noi și piese pentru frânare. În document se precizează faptul că autobuzele, microbuzele și autoutilitarele din subordinea companiei necesită astfel de reparații din cauza exploatării care duce la uzura pieselor componente ale sistemelor de frânare

” Pentru asigurarea circulației în siguranță a călătorilor și a personalului de bord, este necesară înlocuirea acestora conform fișelor tehnice de revizii și reparații și a comenzilor de defecte accidentale. Prin respectarea acestor cerințe, se evită accidentele de circulație și se asigură protejarea călătorilor și a personalului de bord în ceea ce privește circulația pe drumurile publice cu mijloacele de transport în comun. Totodată, prin respectarea planului de revizii și reparații a mijloacelor de transport ale companiei, care presupune și înlocuirea la timp a pieselor uzate din componenta sistemelor de frânare, se evită cheltuieli suplimentare cauzate de avarierea mijloacelor de transport.” se arată în caietul de sarcini.

Tot într-o licitație publică lansată de CTP Iași se dorea efectuarea unor acțiuni de reparare, modernizare a stației de carburant din Tudor Vladimirescu. Garanția minimă pentru piesele livrate este de 12 luni de la data montării, iar în cazul unor defecte sau neconformități, înlocuirea acestora va fi realizată gratuit de către furnizor.

Ce piese pentru frânare vor fi comandate de CTP Iași

Compania de Transport Public Iași SA a demarat o achiziție esențială de piese pentru sistemele de frânare ale autovehiculelor din parcul său auto. Produsele solicitate includ o gamă variată de plăcuțe și saboți de frână pentru diverse modele de autobuze și microbuze, precum și segmente ferodou pentru sistemele de frânare.

Produsele sunt clasificate în funcție de destinația lor și trebuie să respecte standardele de construcție, calitate și funcționalitate, asigurând astfel buna funcționare a autovehiculelor și reducerea la minimum a defectelor accidentale, atât pe durata perioadei de garanție, cât și pe întreaga durată de funcționare normală.

Achiziția este împărțită în două loturi principale:

Lotul 1 – Plăcuțe de frână: include 18 tipuri de plăcuțe de frână pentru diverse mărci și modele de vehicule, cum ar fi ISUZU, BMC, SOLARIS, MERCEDES CITARO, MAN și altele. În total, sunt solicitate 660 de seturi de plăcuțe de frână.

Lotul 2 – Segmente ferodou: include segmente ferodou pentru modelele GT4 FR6N și GF V3A, în total fiind necesare 906 bucăți.

Toate piesele comandate trebuie livrate la sediul Companiei de Transport Public Iași SA, situat în Iași, pe strada Silvestro, nr. 5. Livrarea se va face eșalonat, pe baza comenzilor emise de companie, în termen de 48 de ore de la emiterea comenzii. Transportul pieselor va fi asigurat de ofertantul câștigător, care trebuie să respecte termenii de garanție și să remedieze eventualele neconformități raportate de autoritatea contractantă.

Produsele trebuie să fie etichetate corespunzător și să aibă certificate de conformitate în conformitate cu legislația în vigoare. Autobuzele CTP Iași vor avea frâne noi într-o licitație a cărui valoare este de 257.982,80 lei fără TVA.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024