Prima pagină » Actualitate » Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului! Fanii au rămas uimiți: ”Pe Monica am chinuit-o cel mai mult!”
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului! Fanii au rămas uimiți: ”Pe Monica am chinuit-o cel mai mult!”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului! Fanii au rămas uimiți: ”Pe Monica am chinuit-o cel mai mult!”

27 nov. 2023, 08:21,
în Actualitate

Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor apărea în „Divorțul Anului“. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 27 de ani și nimeni și nimic nu părea să îi despartă, până când a apărut Divorțul Anului.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului!

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt parteneri atât în viața de zi cu zi, cât și pe scena Teatrului Național din București, unde pe data de 4 decembrie 2023, pot fi urmăriți în piesa Divorțul Anului.

Piesa este o adaptare a unui film apărut în anii 1970, de către actorul Ion Lucian care a murit în anul 2012, în urma unei bronhopneumonii, iar în rolurile principale vor fi  Ovidiu Cuncea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Aurelian Temișan și soția sa se bucură de un real succes în lumea teatrului românesc. Însă, ca să ajungi pe culmile succesului este nevoie de foarte multă muncă, dar și de sacrificii, iar cei doi soți au făcut foarte multe de-a lungul timpului.

Actorul a recunoscut că a chinuit-o foarte mult pe soția sa Monica, căruia spune că i se datorează toate aprecierile pe care le are în meseria lui, dovedind încă o dată dacă mai era nevoie că dragostea lor este extrem de puternică.

„Ca muncă, i se datorează 100%, ca succes, un profesor nu poate garanta succesul tău dacă tu nu ai ceva de spus pe scenă. Jos pălăria pentru felul în care a reușit să gestioneze momentele pe care nu le înțelegeam sau pe care mă încăpățânam să le înțeleg din ce îmi explica ea. Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă, dar cu răbdare m-a făcut să înțeleg ce înseamnă fiecare replică în parte, fiecare rol pe care l-am avut de-a lungul timpului“, a spus Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan: „Jucăm împreună în producțiile pe care le-am pus până acum“

Aurelian Temișan a precizat că, împreună cu soția lui, și-a făcut propria lor companie de teatru.

„Jucăm împreună în toate spectacolele în care joc eu, ea joacă fiind și angajată la Teatrul Național din București, joacă în multe producții, dar așa fără diplomă, ne-am făcut compania noastră de teatru, în ultimii ani și jucăm împreună în producțiile pe care le-am pus până acum, respectiv în «Eu te cred, da’ tu mă minți!», ,«Divorțul anului» și cea mai recentă dintre producții, «O noapte furtunoasă»

Îi datorez Monicăi și regizorului cu care am lucrat, dar în special Monicăi pentru că pe Monica am chinuit-o cel mai mult la „Chicago”, spre exemplu. Regizorul, Ricard Reguant, a pus „Chicago” cu un an înainte și a plecat în Spania pentru că mai avea și altceva de pus. După un an, când am fost sunat să intru eu în acest rol, eu nu am mai avut regizor, regizorul meu a fost Monica Davidescu. Și fiecare replică, cu intonație și cu credința în replica respectivă, le-am făcut cu ea acasă toată vara. A fost o vară faultată din punctul ăsta de vedere, dar un succes din toamnă în colo, doi ani de zile am jucat „Chicago” , a mai spus declarat Aurelian Temișan, care alături de și Monica Davidescu, joacă în Divorțul Anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *