Prima pagină » Cancan » Aurelian Temișan refuză să mai fie naș la nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea. A recunoscut motivul fără să stea pe gânduri

Aurelian Temișan refuză să mai fie naș la nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea. A recunoscut motivul fără să stea pe gânduri

26 sept. 2024, 13:11,
Radu Vasiluță în Cancan

Aurelian Temișan a dezvăluit că refuză să fie naș la nunta Andreei Bălan în cazul în care s-ar căsători cu Victor Cornea. După cum se știe, interpretul și soția lui Monica Davidescu au fost nașii de cununie la prima nuntă a blondinei. Însă, Aurelian Tenișan nu vrea să mai repete această experiență, deoarece crede că nmu a avut mână bună.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost atât nașii de cununie ai Andreei Bălan și ai lui George Burcea, cât și nașii de botez ai Clarei, fiica cea mică a cuplului. Din păcate, mariajul celor doi s-a încheiat după nici șase luni de la cununie, potrivit Viva.

Aurelian Temișan refuză să mai fie naș la nunta Andreei Bălan

După un divorț dureros, Andreea Bălan și-a refăcut viața sentimentală iar acum trăiește o poveste frumoasă alături de tenismenul Victor Cornea. Bărbatul o face fericită și de care fetițele sale, Clara și Ella, sunt extrem de atașate. Relația lor se îndreaptă, firesc, spre următorul pas – căsătoria.

Cum nașii Andreei Bălan din primul mariaj sunt buni prieteni cu artista, era de așteptat ca, dacă se va mărita cu Victor Cornea, să o nășească din nou. Aurelian Temișan spune însă că nu are de gând să mai facă acest pas, motivul fiind unul justificat.

„Și eu o să îi spun: «Pentru că te iubesc atât de mult, nu o să fac acest pas». O să zic că simt că nu am avut o mână atât de bună și de aceea nu aș… (râde). Nu, nu… o să îi spun: «Ia-ți mireasă ziua bună!». Nu! «Dacă eu îți închid ușa, ia vezi ce uși se deschid pentru tine!» Mi-e suficient! Am nășit-o o dată și liantul relației noastre este Clara’, a spus Aurelian Temișan pentru Click!.

Aurelian Temișan, despre plecarea Andreei Bălan de la TCDU

Sunt 12 ani de când „Te cunosc de undeva” se bucură de un succes imens și tot atât de când Andreea Bălan stătea la masa juriului, așadar plecarea artistei de la emisiune a fost surprinzătoare pentru fani. Mai întâi a părăsit show-ul Andrei Aradits, apoi Cosmin Seleși, aceștia fiind înlocuiți de Pepe, care prezintă acum emisiunea, și de Cristian Iacob. Apoi, juriul s-a mărit cu un membru, Mihai Petre, iar formula s-a bucurat de succes. Cu toate acestea, Andreea Bălan a încheiat aici colaborarea cu emisiunea.

„Știi cum e, orice început are și un sfârșit. Probabil că viața ei duce spre alte culoare și atunci orice ușă pe care i-o închide cineva, sau și-a închis-o, poate să îi deschidă alte oportunități. Sunt convins că așa va fi. Îmi va fi dor de ea! Sunt 12 ani în care ne-am contrat, ne-am iubit, ne-am simțit bine împreună în juriu, dar asta nu împiedică cu nimic sau nu strică cu nimic relația noastră de prietenie”, a mai spus Aurelian Temișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024