Prima pagină » Cancan » Aurelian Temișan, la vârsta marilor împliniri. Cum este îndrăgitul artist în ipostaza de soț și tată

Aurelian Temișan, la vârsta marilor împliniri. Cum este îndrăgitul artist în ipostaza de soț și tată

21 feb. 2022, 09:14,
BZI.ro, în Cancan

Carismaticul Aurelian Temișan a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cu o carieră impresionantă pe plan artistic și o familie superbă, acesta este mai fericit ca oricând. De peste 25 de ani, Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.

Dincolo de celebritate, partenerul de viață al Monicăi Davidescu a avut parte de multe provocări în viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este îndrăgitul artist în ipostaza de soț și tată.

Aurelian Temișan se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

La vârsta de 49 de ani, Aurelian Temișan se declară un bărbat fericit și împlinit. Pe lângă succesul pe plan profesional, îndrăgitul artist are o familie superbă de care este tare mândru.

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul autohton, iar proiectele sale de televiziune au fost de fiecare dată remarcate de public. Acesta este îndrăgit nu doar datorită pieselor sale muzicale, ci și rolului său de jurat la diferite emisiuni. Dincolo de talentul artistic, Aurelian Temișan este pasionat de fotbal, handbal și box, fiind un sportiv de performanță.

Actorul, cântărețul și omul de televiziune Aurelian Temișan are o carieră uluitoare, dar și o biografie demnă de ecranizare. Acesta se declară în prezent un bărbat împlinit alături de frumoasa lui parteneră de viață, Monica Davidescu. Cei doi au împreună o fetiță, pe Dora, de care sunt tare mândri.

În cadrul unui interviu, Aurelian Temișan a mărturisit cum a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soție și cum a reușit să o cucerească.

„Sunt 27 de ani de când am cunoscut-o pe Monica. Am cunoscut-o într-o seară, într-un local unde era un spectacol de noapte, cum se purta pe vremea aceea. Ea prezenta, iar eu urma să intru pe scenă. (…)

Stătea în gazdă, evident, și eu stăteam în gazdă, nu aveam încă apartamentul meu. O duceam acasă în fiecare noapte. De atunci, a început să se lege această relație.”, a declarat artistul.

De împliniri pe plan personal se bucură și actorul Adrian Nartea, protagonistul din serialul „Vlad.” Actorul are o familie frumoasă și o soție superbă de care este tare mândru. O căsnicie de mai mulți ani are și îndrăgitul actor Mihai Rait, dar și prezentatorul rubricii meteo de la Antena 1, celebrul Mihai Jurca. Acesta formează alături de partenera lui de viață un cuplu discret și apreciat de publicul autohton.

La vârsta marilor împliniri pe plan personal se află și prezentatoarea Alessandra Stoicescu. Aceasta se bucură din plin de viață alături de soțul ei celebru și nu ține cont de vârstă. Un cuplu extrem de îndrăgit este și cel format din Paula Seling și Radu Bucura, cei doi fiind căsătoriți de mai mulți ani.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de prietenul lui Aurelian Temișan, carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta a trecut prin două căsnicii eșuate, iar divorțurile l-au propulsat în atenția publicului.

Ce spune celebrul artist despre provocările vieții de familie

Mereu energic și cu o atitudine pozitivă, Aurelian Temișan a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă. Acesta se bucură din plin de admirația colegilor de breaslă, dar și de aprecierea publicului.

Puțini sunt cei care știu cum este carismaticul artist dincolo de lumina reflectoarelor. În pofida zvonurilor apărute în presă că ar avea probleme în căsnicie, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au trecut peste provocările din viața de cuplu și sunt mai fericiți ca oricând.

Artistul a dezvăluit cum reușește să gestioneze situațiile dificile din căsnicie împreună cu partenera lui de viață.

„Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul.”, a precizat acesta.

La rândul ei, Monica Davidescu a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț, chiar dacă au existat de multe ori momente tensionate în cuplu.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorț.”, a declarat soția lui Aurelian Temișan.

Cei doi sunt extrem de mândri de fetița lor, Dora, și petrec mult timp împreună cu aceasta. Aurelian Temișan și Monica Davidescu reușesc să îmbine perfect planul personal cu cel profesional, bucurându-se din plin de viața de familie.

La vârsta de 49 de ani, Aurelian Temișan are o carieră de succes și o familie superbă. Artistul este extrem de apreciat de publicul din România, fiind totodată un exemplu pentru colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *