Prima pagină » Actualitate » Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite după moartea Corneliei Catangă! Nu are bani de înmormântare: Este o moarte în mizerie!

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite după moartea Corneliei Catangă! Nu are bani de înmormântare: Este o moarte în mizerie!

26 mart. 2021, 10:59,
George Cristian în Actualitate

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite după moartea Corneliei Catangă. Artistul care a stat 33 de ani alături de aceasta, şi la bine şi la rău, a declarat că nu are bani de înmormântare. Pădureanu consideră că moartea este în mizerie.

Dezvăluirea artistului este cu atât mai cutremurătoare cu cât acesta i-a mărturisit Marei Bănică, jurnalistul care a făcut publică informaţia referitor la decesul vedetei, faptul că nu are bani ca să se ocupe de înmormântarea Corneliei Catangă.

Aurel Pădureanu nu are bani pentru înmormântarea Corneliei Catangă

Este înfiorător cum un artist care a impresionat prin promovarea unui gen muzical care devine tot mai puţin cunoscut la nivel naţional moare în sărăcie. Aurel Pădureanu, fostul soţ al artistei a mărturisit Marei Bănică amănuntul cumplit referitor la incapacitatea de a-i organiza o înmormântare cum trebuie.

Disperat pentru că nu are bani, Aurel Pădureanu i-a cerut, Marei Bănică, să îi dea numărul de telefon al lui Gigi Becali sau al Gabrielei Firea pentru ca să poată cere ajutorul pentru înmormântarea celei care a fost doamna muzicii lăutărești. Mara Bănică susţine că artista nu credea în COVID-19 iar acest lucru şi-a spus, din păcate, cuvântul:

“Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a declarat Mara Bănică în cadrul emisiunii “Star Matinal”

Aurel Pădureanu nu crede că soţia sa, Cornelia Catangă, a murit de COVID-19

Aurel Pădureanu consideră că soţia sa, Cornealia Catangă nu a murit din cauza COVID-19. Acesta susţine că moartea a survenit unui atac cardiorespirator. De altfel, artista avea probleme cu inima. Decesul acesteia s-a produs în jurul orei 4.00, în dimineaţa zilei de vineri, 26 martie 2021.

Vedeta a lăsat în urmă un mare gol în muzică lăutărească mai ales în condiţiile în care Nelu Ploieșteanu, o altă voce eminentă în domeniu, este şi el internat în stare gravă la spital.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu.

De altfel, artista a murit cu un imens regret. Aceasta îşi dorea, înainte să moară, să îşi vadă fiul căsătorit. Fiul lui Aurel Pădureanu şi Corneliei Catangă, urma să se căsătorească cu o fată născută în SUA.

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America. Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume la „Blue Note”, invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *