Prima pagină » Cancan » Aurel Pădureanu şi tatăl lui Nicole Cherry s-au certat ca la uşa cortului. „Mi-e scârbă de el!”

Aurel Pădureanu şi tatăl lui Nicole Cherry s-au certat ca la uşa cortului. „Mi-e scârbă de el!”

20 mai 2021, 13:51,
BZI.ro, în Cancan

Aurel Pădureanu şi tatăl lui Nicole Cherry s-au certat, iar soțul doamnei muzicii lăutărești îl acuză de faptul că nu are caracter și l-a uitat la greu. Conflictul dintre cei doi a început în luna aprilie atunci când Aurel Pădureanu i-a reproșat faptul că familia acestuia nu l-a chemat la o petrecere.

Chiar dacă cei doi sunt rude îndepărtate nu pare să existe o cale de împăcare.

Aurel Pădureanu şi tatăl lui Nicole Cherry s-au certat

Cei doi nu ratează nicio ocazie să se atace, tatăl solistei Nicole Cherry declarându-se total dezamăgit de ultimele apariții în presă ale lui Aurel Pădureanu.

“Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos”, a declarat George Ghinea.

Soțul doamnei muzicii lăutărești nu a rămas dator și l-a taxat dur pe tatăl tinerei cântărețe pe care îl acuză de faptul că nu are caracter.

“Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt”, a precizat și Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu nu dorește ajutor material din partea lui George Ghinea

Aurel Pădureanu nu dorește ajutor material din partea lui George Ghinea, dar își dorește să poarte o discuție cu el.

“Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi, nu Nicole”, a mai precizat bărbatul.

Aurel Pădureanu, afectat după moartea Corneliei Catanga

Celebrul artist nu înțelege cum de divinitatea i-a luat femeia iubită, dar este conștient de faptul că trebuie să își revină cât mai curând de dragul fiului său.

Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe.

El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Pădureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *