Prima pagină » Cancan » Aurel Pădureanu, război cu Nicole Cherry, după moartea Corneliei Catanga! „Eu știu multe despre familia asta…”

Aurel Pădureanu, război cu Nicole Cherry, după moartea Corneliei Catanga! „Eu știu multe despre familia asta…”

06 iul. 2021, 11:12,
în Cancan

Aurel Padureanu continuă să fie în război cu tatăl lui Nicole Cherry. Soțul regretatei Cornelia Catanga este extrem de supărat pe rudele lui. Acesta susține că nu a fost ajutat de nimeni nici măcar cu o vorbă bună și că este extrem de dezamăgit de comportamentul acestora.

Cântăreața Nicole Cherry urmează să devină mămică de fetiță anul acesta, însă printre invitații de la nuntă sau de la botez nu s-ar afla și soțul Corneliei Catanga, căci acesta nu pare deloc interesat să meargă.

Aurel Pădureanu, război cu Nicole Cherry

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Padureanu și tatăl lui Nicole Cherry au început un adevărat război. Aurel l-a acuzat că deși sunt rude, niciodată tatăl Nicoletei Ghinea nu i-a fost aproape la necaz.

„Nu mă interesează acest om. Îmi este silă să vorbesc despre un om care nu are caracter.

Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea, Cornelia, am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt”, spunea Aurel Pădureanu, pentru jurnaliștii de la Playtech.

George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry, nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replica: “Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări, pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos”.

Aurel Pădureanu nu vrea să audă de Nicole Cherry

Artistul a dezvăluit, pentru Playtech, că nu are ce căuta la botezul copilului lui Nicole Cherry sau la nuntă acesteia, chiar dacă îi este nepoată. “ N-am ce căuta la nuntă sau la botezul copilului lui Nicole, chiar dacă mă invită! Ei au o răutate personificată. Nu mă duc nicăieri! Ei trebuie să știe că fericirea continuă nu există, dar vor vedea ei că nimic nu este permanent. De când a murit Cornelia mă opresc oamenii pe stradă și îmi dau flori ca să le duc la mormânt, iar neamul meu nu îmi nici măcar un telefon”, a declarat Aurel Pădureanu, conform sursei citate.

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn după moartea Corneliei Catanga. Din nefericire, din cauza problemelor financiare pe care cântărețul și fiul lui le-au avut în perioada pandemiei, acum au ajuns să fie evacuați din vila din Bragadiru.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024