Prima pagină » Cancan » Aurel Pădureanu, decizie surprinzătoare. „Vreau să…

Aurel Pădureanu, decizie surprinzătoare. „Vreau să…

25 oct. 2021, 09:31,
BZI.ro, în Cancan

La șapte luni de la decesul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a luat o decizie surprinzătoare. Cântărețul și fiul acestuia merg aproape zilnic la mormântul regretatei artiste și încearcă din răsputeri să treacă peste suferința pe care o au.

Soțul Corneliei Catanga speră ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească și să poată pleca alături de fiul lui în Statele Unite ale Americii.

Aurel Pădureanu vrea să plece din țară

Dor și jale, acestea sunt sentimentele care-i inundă sufletul lui Aurel Pădureanu! Șapte luni au trecut de când partenera lui de viață, Cornelia Catanga, s-a stins fulgerător, după ce a contractat virusul SARS-CoV-2, iar de atunci viața i s-a ruinat. Merge în fiecare zi la mormântul artistei, plânge și suspină și afirmă că nimeni și nimic nu-i poate alina dorul.

Alexandru, fiul Corneliei Catanga și a lui Aurel Pădureanu, își dorește să meargă câteva luni acolo pentru a se asigura, ca orice părinte, că băiatului nu-i lipsește nimic.

„Alexandru o să plece în luna februarie sau martie în America și s-ar putea să plec și eu cu el. Totul depinde de starea de sănătate! Dacă sunt sănătos, o să merg și eu în America pentru cinci, șase luni. Mi-aș dori ca o perioadă să merg acolo și să mă conving că e bine acolo” , a spus Aurel Pădureanu pentru cancan.ro.

Aurel Pădureanu merge aproape zilnic la mormântul regretatei artiste de unde spune că își adună puterea de a merge mai departe.

„Simt o descărcare de fiecare dată când merg la mormântul Corneliei, plâng în permanență când sunt acolo. Puterea mea e acolo, în pământ, dar și la băiatul meu Alexandru.

Am intrat în studio și lucrez la o melodie pentru Cornelia. Este vorba despre o piesă care-i plăcea ei foarte mult, căreia o să-i fac o orchestrație frumoasă și sunt convins că o să le placă celor care o să o asculte” , a mai adăugat artistul.

Sora lui Aurel Pădureanu a murit la inceputul acestei luni

Fănica avea 75 de ani, iar Aurel Pădureanu avea o relație foarte bună cu sora lui. Din nefericire, aceasta s-a stins din viață și artistul spune că este copleșit de durere și își dă seama cât de aproape de om este moartea.

Fănica, sora lui Aurel Pădureanu s-a stins din cauza unei boli nemiloase cu care s-a luptat mult timp. În urmă cu un an a fost supusă unei intervenții chirurgicale, dar fără un rezultat îmbucurător.

“Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult, a fost operată acum un an și ceva de cancer, asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă, ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă”, a mai spus Aurel Pădureanu într-un interviu la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *