Prima pagină » Cultural » Aura Urziceanu ar trăi uitată de toată lumea într-un azil public din Canada. „Trăiește în condiții greu de imaginat”

Aura Urziceanu ar trăi uitată de toată lumea într-un azil public din Canada. „Trăiește în condiții greu de imaginat”

02 nov. 2023, 10:50, 4 ,
BZI.ro, în Cultural

Aura Urziceanu, una din cele mai apreciate voci din România, ar trăi uitată de toată lumea într-un azil public din Canada. În anul 2010, a luat decizia de a părăsi țara și de a se stabili în Toronto, Canada. Cu toate acestea, acum, la vârsta de 76 de ani, se confruntă cu o situație extremă de dificilă.

Îndrăgita solistă de jazz a ajuns de câțiva ani buni într-un azil.

Aura Urziceanu ar trăi uitată de toată lumea într-un azil public din Canada

Sursele celor de la cancan.ro  au precizat faptul că Aura Urziceanu s-ar confrunta inclusiv cu o stare precară de sănătate, suferind de Alzheimer.

„E foarte greu să mai poată lua cineva legătura cu ea, fiindcă și ea a dorit foarte mult, poate prea mult, să se izoleze acolo, în Canada.

Are o vârstă înaintată și din datele care se cunosc, din vorbă în vorbă, azilul în care trăiește de ceva vreme e unul destul de ponosit! Trăiește în condiții greu de imaginat”, au precizat surse, notează cancan.ro.

Aceleași surse au mai precizat că aceasta o duce mult mai rău decât Irinel Columbeanu, care la rândul lui se află internat într-un azil de lângă București.

„Atât de ponosit, mai precizează aceeași sursă, încât despre Irinel Columbeanu se poate spune că trăiește într-un palat, în comparație cu condițiile de peste ocean!”.

De ce a părăsit Aura Urziceanu România

În anul 2014, Aura Urziceanu a scris mai multe rânduri pe blogul ei cu privire la motivele pentru care alege să părăsească România.

„Păcat că în toți acești mulți, mulți ani petrecuți aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simțământul de român. Mi-ar fi prins atât de bine și m-ar fi scutit de dezamăgirea, ruptul sufletului, nervii și îmbolnăvirea sufletească pe care am suferit-o și cu care am plecat din România.

După cinci ani de urâțenii, răutăți și așa cum mi s-au înfățișat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiță de a-i înțelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conștiință, fără suflet, fără educație.

Sunt 97-98% răi la suflet, invidioși, urâți, demenți și de o lașitate josnică! Sunt foarte periculoși, că te aduc în stare să-i vânezi și să-i împuști! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … și sunt plini. Tocmai de aceea renunț la cetățenia română!”, a scris aceasta.

În prezent, din câte se pare, Aura Urziceanu ar trăi uitată de toată lumea într-un azil public din Canada în condiții grele.

Comentarii
  • Ti-ai meritat soarta, femeie!! Mai era una (Elena Cârstea) care zicea că românii/bărbații sunt mitocani, dezgustători, etc. și a plecat și aceea, iar acum plânge.

  • Sunt convins ca in Canada e mai rau ca in azilele din Afumati sau Voluntari. Nu v ar fi rusine cu astfel de… „surse”. Voi astia de la „can can”, sunteti mincinosi, in general.

  • Se duce grija celor din străinătate , cică.
    La noi e tare bine .

  • De ce nu dați poze actuale cu Aura din azil? Eu nu cred aceste așa-zis surse. Nu cred că nu și-a pregătit ea bătrânețea la câți bani și relații a avut în viața activă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *