Prima pagină » Actualitate » AUR vă pune la dispoziție modelul de contestație împotriva deciziilor de recalculare a pensiei
AUR vă pune la dispoziție modelul de contestație împotriva deciziilor de recalculare a pensiei

AUR vă pune la dispoziție modelul de contestație împotriva deciziilor de recalculare a pensiei

23 aug. 2024, 17:50,
în Actualitate

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat încă de duminică, 18 august, că oferă asistență juridică gratuită pensionarilor afectați de recalcularea pensiilor.

Prin intermediul sediilor noastre locale, vă punem la dispoziție modelul de contestație împotriva deciziilor de recalculare a pensiei realizat de avocatul Gheorghe Piperea, europarlamentar AUR. Astfel, dacă ați primit o decizie de recalculare a pensiei care vă afectează venitul, aveți la îndemână un instrument util pentru apărarea drepturilor dumneavoastră.

Modelul pe care AUR îl pune la dispoziția pensionarilor cuprinde motive generice de nelegalitate a deciziilor în discuție, însă poate fi adaptat ușor particularităților situației acestora!

Stimați seniori, aveți doar 45 de zile pentru a putea contesta deciziile pe care le primiți. Dacă nu le veți contesta în instanță, atunci acestea vor rămâne definitive. Nu plecați urechea la tot felul de alte proceduri, gen Casa de pensii.

Seniorii care doresc asistență juridică gratuită sunt invitați între orele 17:00 și 19:00 la toate sediile AUR, care sunt deschise pentru a prelua nemulțumirile pensionarilor și pentru a le oferi suport în formularea contestațiilor sau a altor acțiuni legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *