Prima pagină » Local » AUR Iași: Despre ”morți” – politic, numai de bine…
AUR Iași: Despre ”morți” - politic, numai de bine...

AUR Iași: Despre ”morți” – politic, numai de bine…

26 ian. 2023, 12:13, 1 ,
BZI.ro, în Local

Șeful local și unul dintre puținii membri ai Partidului Mort și Părăsit (altfel un ”mare” talent scriitoricesc – ce nu va fi însă niciodată descoperit, de sub zoaia invectivelor) nu a mai putut răbda și astăzi(n. red. 25 ianuarie 2023), încă de dimineață, și-a vărsat oful și frustrarea, adunate timp de doi ani – de când partidul domniei sale nu mai reprezintă una dintre movilele de neputință care îi împiedicau pe români să fie corect reprezentați în Parlament.
Desigur, în tulburata gândire a domniei sale, nu partidele aflate astăzi la guvernare reprezintă problema ieșenilor, ci AUR. Domnule Grămăjoară – de invidie, AUR Iași nu poate decât să râdă de zbaterile dvs. sterile și penibile.
Însă, noi vă dorim binele din lume, așă că sperăm să conduceți până în 2024 destinele locale ale partidulețului eșuat al lui ”Petrov”, căci asta ne va da certitudinea că, sub ”competenta” dvs șefie – partidul va rămâne și după următoarele alegeri tot în afara Parlamentului, acolo unde l-au trimis ieșenii în 2020. Semnat de Organizația Județeană Iași a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR)

Text preluat de pe pagina de Facebook a Organizației Județene Iași a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR)

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *