Prima pagină » Local » AUR cere sancționarea lui Alfred Simonis după scandalul cu George Simion

AUR cere sancționarea lui Alfred Simonis după scandalul cu George Simion

06 dec. 2023, 13:00, 7 ,
în Local

AUR cere sancționarea lui Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, după scandalul pe care acesta l-a avut cu George Simion, în urmă cu câteva zile, Se pare că atitudinea conciliantă a lui Marcel Ciolacu față de politicianul AUR și îndemnul său la împăcare nu a dat rezultate.

George Simion a preluat inițiativa după scandalul de zilele trecute din Camera Deputaților cu Alfred Simonis. El nu vrea să facă pace cu președintele interimar al Camerei. În ciuda apelului, părintesc, al premierului Marcel Ciolacu, la reconciliere și împăcare, deputatul AUR pretinde satisfacție. Și cum duelul a fost interzis, chiar și între parlamentari, vrea ca rivalul său, cu care se înjură periodic pe holurile Camerei să fie pedepsit.

„Cred că a fost o greşeală şi din partea domnului Simion, şi din partea domnului Simonis şi cred că împreună vor găsi calea cea mai bună”, spunea Marcel Ciolacu, împăciuitor către George Simion care-i oferea un volum din „Harry Poter”.

George Simion cere sancțiuni pentru Alfred Simonis
Parlamentarul AUR Alin Coleşa, a făcut o sesizare disciplinară împotriva lui Alfred Simonis. În calitate de șef al deputaților AUR, s-a adresat Biroului permanent cerând sancționarea lui Alfred Simonis. Motivul invocat a fost legat de injuriile pe care social-democratul le-ar fi adresat lui George Simion, în urmă cu câteva zile.

„De la prezidiul Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a avut un schimb de replici cu George Simion, deputat şi preşedinte AUR, prin care l-a apostrofat pe acesta din urmă, acuzându-l că este violator şi adresându-i injurii de neconceput pentru acest nivel de reprezentare”, susține Alin Coleşa.

Deputatul susține că Simonis „a afectat grav calitatea actului de conducere a Legislativului ca organ reprezentativ suprem al poporului român”. În plus, îl acuză că ar fi încălcat Codul de conduită reglementat prin Regulamentul Camerei Deputaţilor.

Sesizarea sa a fost trimisă de Biroul permanent spre analiză Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Comentarii
  • Noi-invers- cerem sancționarea și înlăturarea lui Ghe Simion din parlament, ca să nu-i mai puta gura și telefonul pe la nasul parlamentarilor de la tribuna

  • Sorin Baltatu

    usere ”Symy” spala-ti gura baiete ca iti miroase rau si fug si cainii maidanezi de tine.
    Goerge Simion este intradevar un iubitor impatimit de tara si pe deasupra credincios. Tie ciuda ca nu poti fi ca el.

  • Pentru Sorin Baltatu-escu !
    Cine este Goerge Simion ? Cumva baragaladina hAURISTĂ ?

  • Jegosul asta cu aere de sef de galerie a ajuns in parlament votat de handicapati ca Baltatul pulii un oligofren ca si simion

  • Sus OPOZITIA!

    Bineanteles ca jigodia SIMONIS
    trebuie sanctionat ,este protejatul comunistulii Ciolanu ,2 prosti,2 badarani ,se cred dictatorii tarii dar eu le- as fte niste pumni in gura la amandoi prostii. Simonis trebuie exclus de la pupitrul Parlamentului,jidanul sa faca mizeriile astea in Parlamentul tarii lui! Excluderea lui Simonis! si sanctionarea acestui prostalau.Huuuuuu Ciolanu comunistul care nu vrea opozitie ,huuu pcr,huuu pnl huuuu Ciolanul si hakuna ma- sa huuuu

  • Dar de ce s-a dus aur-olacu la prezidiu în timpul sedinței să se dea zmău cînd putea vorbi cu celălalt la o pauză …poate nu-l bagă nimeni în seamă că nu are de ce și atunci face ca de obicei scandaluri să știe lumea că e în parlament….apropo ce problemă legislativă a rezolvat simion în acest mandat că văcuța,caravana micii și berea nu se țin

  • Simonis acest nemernic ,omul lui Ciolacu trebuie dat in judecata. Ciolacu vrea sa- l ierte Simion al nostru dar nu asta este solutia. Simioane ,opozitia sa – si faca treaba,nu avem niciun respect pentru comunistii pcr si pnlisti, ei vor disparea,nu ne intoarcem inapoi cu 33 de ani cu dictatura comunista. Schimbarea Romaniei este AUR,sus Simioane,opozitia este slaba, sus opozitia ca altfel fara opozitie nu exista democratie, comunistii ne mananca de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024