Prima pagină » Cancan » Augustin Viziru spune adevărul despre viața de tătic. „Am două șefe!”

Augustin Viziru spune adevărul despre viața de tătic. „Am două șefe!”

04 feb. 2021, 11:22,
în Cancan

Îndrăgitul actor Augustin Viziru face dezvăluiri despre viața de tătic și cum anume s-a schimbat atitudinea sa în ultima perioadă. Acesta se dedică mai mult timp familiei și precizează că are două șefe – una mică și una mare. Schimbarea actorului este ca de la cer la pământ ținând cont ce viață tumultuoasă avea înainte.

De curând, Augustin Viziru a făcut declarații emoționante despre cum a evoluat viața sa în ultima vreme! Acesta recunoaște că s-a schimbat enorm după ce s-a așezat la casa lui. Acum este un alt om și spune că îi priește viața de familie, dar și rolul de tătic.

Augustin Viziru recunoaște faptul că i s-a schimbat viața de când a devenit tătic. Actorul se dedică în ultima perioadă tot mai mult familiei și nu mai face lucrurile după bunul său plac. Ba chiar declară faptul că, mai în glumă, mai în serios, el are două șefe – soția și fiica lui.

Augustin Viziru, adevărul despre viața de tătic

Cu toate acestea, despre iubita lui, Lucian Viziru nu spune mare lucru. Vedeta de televiziune declară faptul că aceasta nu-și dorește să apară în public, iar tot ceea ce poate să facă este să îi respecte decizia. Deși nu a trecut foarte mult timp de când este într-o relație, Augustin recunoaște faptul că viața lui s-a schimbat complet.

„Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase-șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!”, a spus Augustin Viziru în cadrul unei emisiuni.

Nu mai este un rebel

De asemenea, câștigătorul competiție Ferma a mai adăugat faptul că fetița lui este extrem de cuminte. Cu toate acestea, se pare că această viață îi era predestinată, ținând cont de faptul că bărbatul a avut o viață tumultoasă înainte de această perioadă minunată din viața lui.

„Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maică-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea.

Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a mai adăugat actorul.

În altă ordine de idei, Augustin Viziru este mulțumit de felul în care l-a schimbat viața de tătic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *