Prima pagină » Cancan » Augustin Viziru, dezvăluiri despre divorț. Pentru ce a pus capăt mariajului cu Oana Mareș

Augustin Viziru, dezvăluiri despre divorț. Pentru ce a pus capăt mariajului cu Oana Mareș

12 ian. 2021, 11:41,
în Cancan

Recent, Augustin Viziru a făcut dezvăluiri despre divorț și a spus pentru ce a pus capăt mariajului cu Oana Mareș, după 11 ani de relație. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani și erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Însă viața le-a rezervat lui Augustin și Oanei drumuri diferite.

La vremea despărțirii, în 2011, s-a zvonit că Oana Mareș i-ar fi fost infidelă lui Augustin Viziru. Și totuși, potrivit celor spuse de Augustin, nu acesta a fost motivul real al divorțului! Augustin Viziru și Oana Mareș și au avut o relație de 11 ani, dintre care doi ani au fost soț și soție. Pe vremuri, erau unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton și absolut nimeni nu credea că cei doi vor ajunge să-și continue viața pe drumuri separate.

Amândoi și-au refăcut viețile

S-au despărțit în 2011, după ce în presă au apărut mai multe imagini compromițătoare cu Oana. Atunci, Augustin Viziru s-a jurat că niciodată nu va mai fi implicat într-o relație serioasă. Însă lucrurile nu au stat chiar așa de-a lungul anilor.

Augustin se poate declara astăzi un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Cariera sa a fost extrem de prosperă, iar viața lui amoroasă merge mai bine ca niciodată. Este tatăl unei fetițe absolut superbe și, recent, a prezentat-o internauților și pe femeia care i-a pus lacăt la inimă. De asemenea, nici Oana Mareș nu a lăsat timpul să treacă pe lângă ea. Blondina este într-o relație stabilă și a devenit mamă.

Augustin Viziru, dezvăluiri despre divorț

În cele din urmă, actorul a povestit care a fost motivul real pentru care el și Oana Mareș au ales să-și spună adio și au pornit pe drumuri separateDin câte se pare, nu infidelitatea a fost factorul decisiv care l-a făcut pe Augustin să ia această decizie.

„Ei nu făceau sex, e lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament. Eu ştiam exact de ce s-a dus ea acolo, se mai dusese înainte. Colaborau pentru emisiunea ei şi scriau texte în acea seară. Eu când am ajuns acasă am discutat cu ea şi am aflat altceva care m-a deranjat. Nu pot să vă spun ce am aflat. Eu tot am spus că am rămas în relaţii bune cu ea, că suntem prieteni extraordinari, nu este adevărat. Noi în casă ajunsesem doar prieteni buni, nu se mai punea problema să formăm o familie. Mă bucur că a reuşit să treacă peste acel moment, să găsească pe cineva atât de repede. Eu am neglijat-o foarte mult şi ea mi-a atras atenţia”, a declarat atunci Augustin.

După aproape 10 ani de la despărțirea de Oana, Augustin Viziru nu regretă nimic din ce s-a întâmplat.

„Nu regret nimic din ce a fost. Uşă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă. Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos”, a spus Augustin Viziru.

Cu cine se iubește acum Augustin Viziru

Câștigător al ultimei ediții a emisiunii Ferma, Augustin Viziru are cu ce să se laude și în plan familial. La doar 40 de ani are Augustin Viziru are o iubită superbă și o fetiță pe care o adoră, iar în spate o adevărată carieră în domeniul artistic. Însă, de departe, cea mai mare realizare a vieții lui este copilul, care l-a schimbat complet.

„Nu vreau să mă laud, dar eu zic că sunt un tătic-model până în acest moment. Nu este ușor să crești un copil, dar te face un om mai bun. Trebuie să înțelegi că, după ce treci de momentele mai grele, te vei schimba în bine. Cred că abia acum pot spune că sunt bărbat, în adevăratul sens al cuvântului”, spune Augustin Viziru.

Tot timpul a încercat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, iar până acum a reușit. Dacă până de curând, fanii acestuia se întrebau cum arată mama fiicei lui Augustin, acum au și aflat. Dincolo de toate acestea, faptul că Augustin Viziru a făcut respectivele dezvăluiri despre divorț arată că s-a împăcat cu acel episod din viața lui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *