Prima pagină » Cancan » Augustin Viziru, despre cel mai bine plătit rol al său: “Eram considerat un actor scump”

Augustin Viziru, despre cel mai bine plătit rol al său: “Eram considerat un actor scump”

23 dec. 2021, 10:40,
în Cancan

Augustin Viziru, fratele lui Lucian Viziru, este unul din cei mai apreciați actori din noua generație. Rolurile în care acesta a jucat l-au ajutat să fie ușor de remarcat de către producătorii de film. Recent, acesta a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, acolo unde a oferit o serie de detalii mai puțin cunoscute despre cariera sa.

De-a lungul timpului, Augustin a apărut în numeroase roluri de succes. De la telenovelele de la Acasă TV și până în flme romanești de mare succes.

Care a fost cel mai bine plătit rol a lui Augustin Viziru

Augustin Viziru a mărturisit că a muncit extrem de mult pentru cariera sa. De multe ori a s-a simțit frustrat deoarece era înconjurat doar de actori mari, cu multă școală în domeniu. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să devină unul din cei mai bine plătiți actori al proiectelor la care a luat parte.

„Eu eram considerat un actor scump. Dar eu, în același timp, în comparație cu ce se întâmpla, mi se părea foarte puțin. (…) Am fost la un casting de curând și am dat probă și toată lumea aplauze, apoi am ieșit afară, era toată lumea: Îmi pare rău, Augustin. Nu avem buget pentru tine. De ce m-ai mai chemat atunci? Ideea este că piața de la noi e ca peste tot. Dacă nu o să ne mobilizăm toți actorii, pentru că sunt foarte mulți actori talentați, pentru că noi avem actori talentați, nu o să scăpăm de mentalitatea: Lasă că vin eu pe mai puțin”, a spus el pe YouTube.

Augustin Viziru consideră că, dacă ar fi fost să joace în altă țară, lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

„Trebuie să ridicăm o ștachetă la care toți actorii să putem să ne permitem să trăim din treaba asta bine. Păi, dacă mă nășteam în America, nu mai trebuia să fac nimic niciodată. La 1.200 de episoade filmate? În America puteam să iau câteva milioane de an.

Ideea este că nu sunt bani că afară, dar sunt. Se duc prin alte părți banii. Noi nu avem nici piața necesară, nu avem banii pe care i-ar avea Germania la un proiect sau Spania, Italia, Franța. Acolo sunt alte audiențe. Sau în America. la 300 de milioane de oameni sunt alte audiențe față de aici”, a mai completat actorul.

Cine este Augustin Viziru

Augustin Marin Viziru Petre s-a născut pe 7 august 1980, la București. Acesta este fratele lui Lucian Viziru și nepotul fostului mare tenismen Gheorghe Viziru. Augustin a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport (A.N.E.F.S.), actuala Universitate Națională de Educație Fizică și Sport (U.N.E.F.S.) din București, secția tenis.

A fost implicat într-o relație cu prezentatoarea tv Oana Mareș cu care a fost și însurat în perioada 2009 – 2011. Augustin a devenit tată pentru prima oară în luna iunie a anului 2020. Despre femeia alături de care trăiește acum cele mai frumoase clipe, actorul nu a vrut să ofere prea multe detalii.

Majoritatea rolurilor pe care Augustin le-a jucat în seriale au fost de băiat rău, malefic. De aceea, publicul și presa românească îl numesc „băiatul rău din telenovele”.

De-a lungul anilor, în paralel cu actoria, Augustin a jucat biliard câștigând la diverse concursuri atât din țară, cât și din străinătate, numeroase medalii și trofee. În perioada 1 – 2 iunie 2019, Augustin împreună cu jucătorul Răzvan Antohi reprezintă România la World Cup of Pool – European Qualifier, eveniment ce se desfășoară la clubul de biliard IDM Club din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *