Prima pagină » Actualitate » Audieri în cazul şoferului implicat în accidentul din Sectorul 4 – VIDEO

Audieri în cazul şoferului implicat în accidentul din Sectorul 4 – VIDEO

27 oct. 2022, 16:02,
BZI.ro, în Actualitate

În această dimineaţă, 27 octombrie 2022, bărbatul în vârstă de 26 de ani, implicat în accidentul din Sectorul 4, a fost prins şi dus în fața audierilor de către poliţişti.

Potrivit Sindicatului Europol, şoferul teribilist a fost depistat de organele legii în timp ce ieşea din blocul în care locuia bunica acestuia. Vrând să scape de poliţişti, tânărul s-a ascuns în cartierul Rahova din Sectorul 5 al municipiului Bucureşti.

Pentru moment, acuzele infracţionale nu sunt foarte clare în ceea ce-l priveşte pe şoferul ce a avariat două autoturisme. Declaraţiile acestuia făcute pe platforma de socializare Instagram nu vor ameliora gravitatea sancțiunilor. Ameninţările aduse împotriva poliţiştilor ar putea să constituie un factor esenţial în luarea deciziei în ceea ce-l priveşte. În cazul tânărului ar putea fi deschis un dosar penal.

Urmăriri ca în filme în accidentul din Sectorul 4

În seara producerii accidentului, 26 octombrie 2022, şoferul se afla la volanul unui autoturismul marca Mercedes-Benz. Din cauza lipsei de atenţie, individul a avariat două autoturisme. Văzând gravitatea acţiunilor provocate, acesta a încercat să fugă de la faţa locului. În ciuda tentativelor poliţiştilor de a-l opri pe şoferul teribilist, încercările acestora au fost în zadar. Fugarul a fost prins ulterior de poliţiştii Sectiei19 în această dimineaţă, 27 octombrie 2022.

Lipsa de cooperare a dus la degenerarea întregii situaţii. Poliţiştii municipiului Bucureşti au fost pe urmele şoferului toată noaptea după ce au găsit autoturismul abandonat a acestuia pe o stradă a Sectorului 4. Căutările au fost oprite joi dimineaţa, 27 octombrie 2022, când tânărul a fost văzut ieşind din locuinţa bunicii sale. Individul va fi acum audiat, urmând să se stabilească şi condiţiile în care acesta va fi anchetat.

“La data 26 octombrie, în jurul orei 19,00, poliţişti ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfăşurau activităţi de monitorizare şi fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a fost precizat în cadrul unui comunicat trimis de IPJ.

Şoferii fugari tot mai des întâlniţi pe străzile din România

Inconştiența şoferului implicat în accidentul din Sectorul 4 al municipiului Bucureşti nu este, din păcate, prima de acest fel. În ultimii ani, numărul accidentelor provocate pe străzile din România a crescut. Teribilismul este un fenomen tot mai des întâlnit în rândul tinerilor.

În luna august, polițiștii ieșeni au atribuit o serie de sancțiuni la nivelul conducătorilor auto. Principalul motiv al producerii accidentelor are la bază consumul de alcool. Supunerea la etilotest a șoferilor a fost sporită pentru a putea identifica posibilii infractori. Aflați sub influența alcoolului, ieșenii au cauzat o serie de accidente rutiere.

Un caz similar cu cel provocat în sectorul 4 a fost înregistrat la nivelul municipiului Iași. Șoferul care a produs accidentul din Podu Roș a fugit de la fața locului pentru a putea scăpa de poliție. Tentativa tânărului de a scăpa de organele de protecție s-a finalizat cu intrarea acestuia într-un stâlp.

Sancțiunile de care va avea parte şoferul implicat în accidentul din Sectorul 4 vor fi stabilite în urma audierii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *