Prima pagină » Local » Au vrut să meargă acasă după ce au fost acuzați de tentativă de omor!
Au vrut să meargă acasă după ce au fost acuzați de tentativă de omor!

Au vrut să meargă acasă după ce au fost acuzați de tentativă de omor!

22 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi indivizi care au fost acuzați de tentativă de omor au cerut să fie lăsați în libertate. Judecătorii ieșeni au respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulată de Abel și Ovidiu Moldovanu. Cei doi au solicitat instanței să dispună arestarea la domiciliu în cazul lor.
Cei doi indivizi au fost arestați preventiv, recent. Așadar, Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele lui Abel (22 de ani) și al lui Ovidiu Moldovanu (51 de ani), pentru tentativă la omor.

„Pe 29 octombrie 2019, pe fondul unor conflicte preexistente între două familii din comuna Voinești, în timp ce se afla în localitatea Tomești, în vecinătatea unui centru de colectare a fierului vechi, victima a fost acostată de inculpați, care i-au aplicat peste corp și cap, fiecare, multiple lovituri cu pumnii, picioarele și cu un par având o lungime de circa doi metri. Asta, în pofida intervenției verbale a unor martori oculari. De asemenea, pe durata agresiunilor, unul dintre inculpați a folosit și un spray iritant asupra persoanei vătămate”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform acesteia, victima a suferit un traumatism cu hematom epicranian frontal, echimoze, tumefacții, excoriații, o fractură deschisă complexă în treimea medie a cubitusului stâng, pentru care s-a intervenit chirurgical. Doctorii care au tratat victima au apreciat că, în împrejurările concrete în care a fost agresată, victimei i-a fost pusă în pericol viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *