Prima pagină » Cancan ultimă oră » Au trecut cinci ani de la moartea Denisei Răducu. Ce mesaje au apărut pe pagina de Facebook a surorii sale: „Ai plecat să le cânți îngerilor”

Au trecut cinci ani de la moartea Denisei Răducu. Ce mesaje au apărut pe pagina de Facebook a surorii sale: „Ai plecat să le cânți îngerilor”

23 iul. 2022, 17:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Denisa Răducu a fost una dintre tinerele maneliste de la noi care s-a bucurat de aprecierea fanilor la scara largă, mulți iubindu-i talentul, dar și frumusețea de care a dat dovadă.

Drumul său în muzică a cunoscut succes după succes, dar, din păcate, în mod subit, după ce a fost diagnosticată cu o boală crâncenă, manelista s-a stins din viață la o vârstă fragedă.

Denisa Răducu a murit în urmă cu cinci ani

Atunci, mai bine de jumătate de an, Denisa a luptat prin spitele pentru a supraviețui, dar diagnosticul pus de medici, carcinom hepatocelular, cel mai dur tip de cancer de ficat, nu a mai putut fi vindecat.

Astfel, în anul 2017, pe 23 iulie, Denisa Răducu s-a ridicat la cer, lăsând în urma sa o amintire muzicală care și astăzi este apreciată, dar și un gol imens în sufletele celor care au cunoscută ori i-au iubit melodiile.

Din acel moment, părinții, sora, prietenii și fanii nu pot trece peste suferința pierderii regretatei cântărețe și ori de câte ori pot, când dorul le macină sufletele, transformă locul de veci al acesteia într-o adevărată oază de pelerinaj.

Astfel că, deși au trecut cinci ani de la moartea cântăreței, tragedie care a îndoliat lumea manelelor, numele și sufletul Denisei Răducu este amintit de toți fanii ei și mulți se roagă pentru ea prin mesaje ce se găsesc pe pagina de Facebook a surorii acesteia.

”5 ani fără tine, surioară. Azi se împlinesc 5 ani de când ai plecat să le cânți îngerilor! Cu încredere și speranță în puterea Domnului ne rugăm veșnic pentru liniștea sufletului tău inocent! Ne este tare dor de tine, scumpo!”, ”5 ani de când ai plecat în lungul tău turneu”, ”Azi, Denisa, faci 5 ani de când nu mai

ești cu noi, te iubim mult, steluța noastră. Tu să știi că noi nu te vom uita niciodată”, ”Dumnezeu să o odihnească în pace”, ”Nu o să te uit niciodată”, ”Drum lin printre stele, tu ai fost un înger de copil”, ”Nu-mi vine să cred că nu mai ești, prea devreme, păcat!” sunt mesajele dureroase ce se găsesc pe pagina de Facebook a Adelinei Răducu, sora mai mare a regretatei maneliste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *