Prima pagină » Titlurile zilei » Au trecut 6 ani de la moartea soților Maleon! În casa în care Anda și Bogdan s-au sinucis în Ajunul Crăciunului a rămas încuiată povestea lor. Pe morminte sunt trandafiri roșii – FOTO

Au trecut 6 ani de la moartea soților Maleon! În casa în care Anda și Bogdan s-au sinucis în Ajunul Crăciunului a rămas încuiată povestea lor. Pe morminte sunt trandafiri roșii – FOTO

23 dec. 2023, 02:00, 9 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Au trecut 6 ani de când Bogdan și Anda Maleon au murit. Ambii s-au sinucis în Ajunul Crăciunului din motive care nici până acum nu au fost elucidate. Casa „groazei” a fost scoasă la vânzare, însă nu au fost prea mulți cei care s-au arătat interesați

În urmă cu șase ani, Iașul era zguduit de o veste îngrozitoare. Bogdan și Anda Maleon erau găsiți morți în casa lor din zona Podul de Fier. S-au sinucis din motive încă necunoscute. Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iași și soția sa au fost găsiți în vila de pe strada Alistar. Anul trecut, procurorii au pus punct dosarului în care moartea celor doi soți a fost anchetată. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus clasarea cauzei referitoare la moartea soților Anda și Bogdan Maleon.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că cei doi s-au sinucis. Vestea morții soților Maleon a venit ca un șoc în ziua de Crăciun, în 2017. După descoperirea macabră, anchetatorii au luat în calcul toate variantele posibile. Inițial s-a crezut că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Bogdan Maleon a fost găsit spânzurat, iar Anda a fost găsită moartă în aceeași cameră, având urme de strangulare în zona gâtului.

Moartea soților Maleon a fost atent anchetată

În urma necropsiei s-a stabilit că ambii soți au murit în urma asfixierii mecanice. Varianta care a fost luată în calcul cel mai serios a fost cea în care Anda s-a sinucis prima, fiind găsită de Bogdan. Mai apoi, Bogdan ar fi încercat să o salveze, dar nu a reușit. Într-un final s-ar fi sinucis și el. Surse din cadrul anchetei au precizat că, în Ajunul Crăciunului, Anda și Bogdan s-au comportat ca un cuplu normal, au petrecut împreună și chiar ar fi avut contacte intime. Dar totul avea să se transforme într-un coșmar.

Au murit la câteva ore distanță

Pe 25 decembrie 2017, un apel la 112 a fost efectuat la ora 15:40. Atunci s-a anunțat că soții Maleon sunt în stare de inconștiență în propria casă. Bogdan și Anda Maleon au fost găsiți, puțin înainte de ora 15:40, de profesorul de istorie Liviu Pilat. El a fost cel care a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a anunțat tragedia. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți. Procurorii au declarat la scurt timp după incident că primele rezultate ale necropsiei arătau că ambii au murit cu 8-10 ore înainte, ceea ce înseamnă că unul dintre ei ar fi murit în jurul orei 6:00 dimineața. Anchetatorii au precizat încă din acel moment că ar fi vorba despre o dublă sinucidere. Cei doi soți s-ar fi sinucis la o diferență de 2-3 ore.

Acum, pe mormintele lor sunt trandafiri roșii și candele aprinse. Iată că anul acesta se împlinesc 6 ani de la moartea soților Maleon.

Comentarii
  • PE CINE INTERESEAZA?!

  • Da’ casa lui Ofrodel ot Păun ? Phii, coane, și ăla tot unbroken a rămas. Numa’ că nu vinde zacuscă.

  • Dumnezeu stie

    miroase a dubla crima?

  • Ce le mai știți voi
    au murit de-atîția ani, au și putrezit
    alte știri n-aveți
    căutați morții în gură?

  • Cine a luat casa , s a vandut

  • Există mai multe feluri de educație. O educație de suprafață, sclipicioasă, care, dacă se mai asociază cu darul linsului clanțelor și gâdilirea popourilor sensibile, cu pămătuf de pinguin, te pot propulsa direct în sferele cele mai înalte. Majoritatea inșilor de teapa lor, și care i-au format de fapt, o posedau, iar pentru asta NU trebuie dovezi. Mai există un fel de educație de profunzime, care nu se vede, dar te ține în viață prin reținere și simțul măsurii; e mai greu de descris, dar te împiedică să faci ceea ce au făcut ei. Ei, tocmai asa a lipsit de la adresa respectivă, iar rezultatele se văd.

  • Anonimus Venețianul

    Expertiză criminalistică s-a făcut în dosar ? NU ! Până nu se face o expertiză, orice variantă e posibilă , inclusiv cea în care extratereștrii au influențat prin extorsiuni dinamice de amplitudine electrică moartea celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`