Prima pagină » Actualitate » Au trecut 3 ani de la moartea artistuluI! Ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viața lui
Au trecut 3 ani de la moartea artistuluI! Ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viața lui

Au trecut 3 ani de la moartea artistuluI! Ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viața lui

22 oct. 2024, 11:39,
în Actualitate

Au trei ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Sora artistului a făcut dezvăluiri șocante despre cântăreț, spunând ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viața lui.

Sora artistului a menționat că doctorii ar fi intervenit cu întârziere să îl salveze pe solist, iar acest detaliu i-ar fi grăbit moartea.

Ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viața lui

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021. Rudele lui nu pot nici acum accepta faptul că acesta nu mai este. Sora regretatului artist a vorbit despre ultimele zile din viața lui. Aceasta a declarat că doctorii nu au intervenit la timp pentru a-l salva.

Petrică Mâțu Stoian a urmat un tratament de recuperare la o clinică privată, după ce a fost infectat cu COVID. Starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit brusc, motiv pentru care a fost mutat la Spitalul din Reșița.

Din păcate, organismul lui a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze.

Sora cântărețului a făcut acuzații grave, la 3 ani de la moartea lui. Femeia a apucat să-l vadă în viață.

„Cred că îi explodaseră plămânii de la acel tratament, căci scuipa sânge. A fost dus rapid la terapie intensivă, unde a murit după câteva ore. Știam că nu mai iese viu de acolo, îmi făcuse semn cu mâna, de la revedere. Poate că scăpa, dacă se intervenea mai repede”, a spus femeia.

Sora marelui cântăreț a lăsat de înțeles că fratele ei a murit cu zile, medicii începând să se agite de-abia când au aflat cine este pacientul lor.

„Fusese înscris în spital cu Petre Mâțu, numele lui din buletin. Petrică Mâțu Stoian era, de fapt, numele lui de scenă. Nu era trecut și Stoian în buletin, deși noi ne tragem din neamul Stoienilor. De-abia când ziariștii au început să facă zarvă, și-au dat seama cine e, de fapt, pacientul lor, și au început să se agite mai mult. Am vrut să îl duc la un alt spital, la Timișoara, de la Reșița, dar mi-au spus că trebuie stabilizat”, a precizat sora artistului.

De ce a murit Petrică Mâţu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în Spitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani, în data de 6 noiembrie 2021. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești, în stare gravă. Solistul făcuse înainte terapie cu oxigen hiperbaric.

Terapia cu oxigen hiperbaric este recomandată în cazul pacienţilor care se recuperează după infecţia cu Sars-Cov2, cu precădere pacienţilor care au suferit leziuni importante la nivelul plămânilor.

Potrivit medicilor, au fost raportate numeroase cazuri în care pacienţii care s-au vindecat de de infecţie COVID-19 au continuat să acuze tulburări cognitive, probleme de respiraţie, oboseală şi alte simptome neurologice care le afectează calitatea vieţii. Toate aceste semne şi simptome a fost denumit sindrom post-COVID-19.

Acum, la aproape 3 ani de la decesul cântărețului, sora artistului a făcut dezvăluiri șocante despre cântăreț, spunând ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian în ultimele clipe din viața lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`