Prima pagină » Local » Au trecut 10 zile de când studenta de la Litere a dispărut. Strigătul disperat al mamei: „Nu am știut că ea suferă și poate n-am ascultat-o cât a avut nevoie” – FOTO

Au trecut 10 zile de când studenta de la Litere a dispărut. Strigătul disperat al mamei: „Nu am știut că ea suferă și poate n-am ascultat-o cât a avut nevoie” – FOTO

17 mai 2023, 02:00, 5 ,
Cristina Doroftei în Local

Strigătul disperat al mamei Mariei Gheorghiu. Singurul său copil lipsește de zece zile, nu are nicio informație, nicio pistă, toată lumea își dă cu părerea în legătură cu ce s-a întâmplat cu fata, însă nu se gândește decât la faptul că îi este dor de ea

Disperarea mamei este fără margine, cu lacrimi în ochi povestește cum de zece zile nu mai știe nimic de singurul său copil. Nu o interesează unde a plecat sau de ce, vrea doar să știe că este bine. Nopțile nedormite sunt nenumărate. Poliția nu reușește să găsească nicio pistă, mai mult decât atât, nici telefonul fetei nu este reperat.

Disperarea din glasul mamei: „Te iubesc cu tot sufletul”

poză cu studenta de la Litere care a dispărut de 10 zile

Disperarea mamei este fără margine, cu lacrimi în ochi povestește cum de zece zile nu mai știe nimic de singurul său copil. Nu o interesează unde a plecat sau de ce, vrea doar să știe că este bine

Maria Gheorghiu este o tânără studentă de 20 de ani, în anul I, la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, care a dispărut de acasă de aproximativ zece zile, pe 9 mai. Nu a lăsat niciun bilet, telefonul său este închis și laptopul este cu ea. Mama sa crede că cineva a răpit-o și o abuzează pentru că firea fetei este naivă și credulă. Gândul înfiorător pe care Daniela Gheorghiu îl are înainte de culcare este ca fiica ei să nu fie găsită fără viață.

„Te roagă mama să vii acasă, îmi este nespus de dor de tine și te iubesc cu tot sufletul”, mărturisește cu ochii în lacrimi mama fetei dispărute.

Femeia se roagă zi și noapte, nu o interesează nimic din ce se speculează, cum ar fi faptul că Maria a plecat la București cu iubitul său. O încurajează pe fată să dea un semn, cât de mic, doar ca să știe dacă este bine sau dacă mai trăiește.

„Nu mă interesează dacă face ceva care ar crede ea că mă supără. Nu mă interesează dacă și-a găsit vreun băiat de care eu n-am știut și a plecat cu el. Nu mă interesează de școală, de note, vreau să știu doar dacă e bine. Nu știu ce să mai fac, nu știu ce să mai zic, am dat mai multe mesaje, semnale, prin care am rugat-o să se descarce cuiva, un psiholog. Nu am știut că ea suferă și poate n-am ascultat-o cât a avut nevoie”, adaugă Daniela Gheorghiu.

Mama speră ca strigătul disperat să ajungă la Maria

poză cu Maria Gheorghiu

Maria Gheorghiu este o tânără studentă de 20 de ani, a dispărut de acasă de aproximativ zece zile, în ziua de 9 mai

Când a plecat, tânăra purta un pardesiu de culoare bej închis, blugi albaștri, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași mov. Din dulap îi mai lipsește o pereche de blugi negri. Dacă cineva o recunoaște, este rugat să meargă la cea mai apropriată secție de poliție sau să sune la numărul unic de urgențe 112.

Familia a postat poze și un videoclip cu Maria Gheorghiu, ce a ajuns viral, în care fata îi urează „la mulți ani” fostei diriginte. Mai mult decât atât, apropriații fetei au împărțit afișe prin tot Iașul, pentru ca aceasta să fie mai ușor de recunoscut. Potrivit surselor apropiate anchetei, Maria Gheorghiu este încă în viață, dar stă retrasă într-un colț din capitală. Pare că n-ar vrea să mai ajungă acasă. Rămâne de văzut ce vor mai descoperi anchetatorii în legătură cu tânăra care a ales să plece de acasă.

Mama afirmă că Maria este un copil foarte cuminte cu care nu s-a certat niciodată. A fost tot timpul înțelegătoare și plină de empatie. Nu a plecat niciodată de acasă fără să anunțe, indiferent dacă avea de gând să meargă la vreo petrecere sau să iasă cu prietenii săi. Fata nici nu avea prieteni adevărați, socializa mai mult cu cei cu care făcea voluntariat.

Nu i s-a interzis niciodată nimic, iar acest comportament este de neînțeles pentru părinți și pentru rude. Mama fetei speră ca strigătul desperat să ajungă la fată și să primească măcar un semn, cât de mic, că este bine.

Comentarii
  • pestele cred ca a dat peste „no comment – la noapte o sa te fur” pe youtube music si a zis sa puna in practica :))

  • poate basescu is behind it? ca el are experienta pe partea cu rapiri de jurnalisti

  • eu as zice sa o intrebati pe clarvazatoarea Maria Gheorghiu unde se afla acum Maria Gheorghiu :)))

  • Este important de stiut cand isi facuse vaxxul. Cum isi descarca un nou certificat de vaxx, cum o prinzi.
    Pentru telefonul deranjat trebuie facuta sesizare, iar daca nu se rezolva sa nu le mai platesti factura, draga doamna.
    Da’ babacu ? Ala nu sufera ?

  • Ba baieti, de martia trecuta, pana astazi, sunt 9 zile. Nu 10. Matematica asta, tu-i mama ei………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`