Prima pagină » Economic Local » Au obținut un credit imens și acum rămân fără casă! Executorii le vând vila din Valea Lupului, cu 100.000 euro
Au obținut un credit imens și acum rămân fără casă! Executorii le vând vila din Valea Lupului, cu 100.000 euro

Au obținut un credit imens și acum rămân fără casă! Executorii le vând vila din Valea Lupului, cu 100.000 euro

27 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 24 martie, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea bunurilor ce aparțin debitorului Valentin Georgescu și garantului ipotecar Nina Georgescu. Este vorba despre un teren de 477 metri pătrați, situat în comuna Valea Lupului. Pe teren se află construită o locuință individuală cu regimul de înălțime D+P+M, fără finisaje, cu o suprafață utilă de aproape 300 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 461.000 lei, aproape 100.000 euro. Procedura este organizată la cererea creditoarei Suport colect SRL, care a preluat creanțele de la BCR SA. În urma unui împrumut contractat de la bancă, datoria a ajuns la 245.345 euro.

„Invităm pe această cale, pe toți cei interesați care posedă vreun drept real, de chirie, privilegiu, ipotecă sau alt drept real de creanță asupra imobilului, să depună în scris obiecțiunile lor, până la termenul de vânzare, după care nu li se vor mai lua în considerație obiecțiunile”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Andreea Darie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *