Prima pagină » National » Au mâncat la un restaurant din Vaslui şi au plecat fără să plătească. Dacă îi recunoaşteţi, sunați la 112
Au mâncat la un restaurant din Vaslui şi au plecat fără să plătească. Dacă îi recunoaşteţi, sunați la 112

Au mâncat la un restaurant din Vaslui şi au plecat fără să plătească. Dacă îi recunoaşteţi, sunați la 112

22 iun. 2022, 10:45, 1 ,
BZI.ro, în National

Au venit, au mâncat şi au plecat fără să plătească. O familie a ajuns de râsul târgului şi cu poliţia din Vaslui pe urme după ce au făcut un gest urât. Patru persoane au mâncat bine la un restaurant, dar când a venit nota de plată, s-au folosit de un pretext şi au plecat fără să plătească.

Au mâncat şi au plecat fără să plătească

Un restaurant din centrul Vasluiului a avut ghinionul de a servi nişte clienţi ce au mâncat şi au plecat fără să plătească. În schimb, au dat publicităţii o fotografie cu două dintre cele patru persoane care au comandat zilele trecute mai multe feluri de mâncare, iar când să plătească, au invocat faptul că au uitat PIN-ul cardului. Apoi au plecat pe rând din local fără să se mai uite înapoi.

Cu toate acestea, au fost filmaţi de camerele de supraveghere pe întreaga perioadă a şederii lor la restaurant, iar imaginile au ajuns pe mâna poliţiştilor, care îi caută acum pentru explicaţii. Se presupune că cel mai probabil este vorba despre o familie care munceşte în străinătate

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumaţia ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai ştiu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoţea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat şi ceilalţi trei de la masă şi s-au făcut nevăzuţi. Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunţat şi poliţia, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut. Oamenii aceştia trebuie să înţeleagă că până să ajungă mâncarea în faţa lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat reprezentantul restaurantului.

A alimentat fără să plătească

Pe aceeași ordine de idei, amintim de un caz din anii trecuți, deși astfel de evenimente au loc destul de frecvent… când un ieșean s-a ales cu dosar penal după ce şi-a alimentat autoturismul cu combustibil, plecând fără să plătească. Astfel, poliţiştii Secţiei 6 din Iaşi au fost sesizaţi de către o angajată a unei staţii peco, despre faptul că un şofer a alimentat cu carburant autoturismul, acesta plecând fără să plătească. Prejudiciul cauzat unităţii comerciale se ridică la un total de 326 lei. Oamenii legii au urmărit însă camerele de supraveghere ale unității și au reușit să-l identifice pe bărbat, fiind vorba despre un păşcănean.

„În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, a fost identificat bănuitul comiterii faptei: P.C., din municipiul Paşcani. Cercetările continuă la nivelul subunităţii, urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunere legală”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Cu toate acestea, reamintim că puteți suna la numărul unic de urgență 112 dacă le recunoașteți pe cele două persoane din imagine, ce au mâncat la un restaurant din centrul Vasluiului și au plecat fără să plătească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *