Prima pagină » Cancan ultimă oră » Au lăsat copilul acasă și au plecat să se distreze, dar nu împreună! Ce face Gianina, iubita lui Pescobar, în timp ce el petrece pe insula milionarilor

Au lăsat copilul acasă și au plecat să se distreze, dar nu împreună! Ce face Gianina, iubita lui Pescobar, în timp ce el petrece pe insula milionarilor

27 iul. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ce face Gianina, iubita lui Pescobar, în timp ce el petrece în Grecia, Mykonos, pe insula milionarilor. Cei doi au lăsat copilul acasă și au plecat să se distreze, dar nu împreună, ci separat!

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a decis recent să ia o pauză de la rutina zilnică și de la îndatoririle de tată. Afaceristul de succes și-a făcut bagajele și a plecat direct spre Mykonos, Grecia, celebra a milionarilor, unde petrecerile exclusiviste sunt la ordinea zilei.

Iubita lui Pescobar, vacanță în timp ce el se distrează în Mykonos

Împreună cu gașca sa de prieteni, Pescobar retrăiește zilele fără griji ale tinereții, bucurându-se din plin de momente de vis. Paul Nicolau nu lipsește de la cele mai selecte cluburi de pe insulă, unde își petrece nopțile dansând și socializând.

În timp ce Pescobar este în Grecia, partenera lui este la Mamaia, unde a întors toate privirile datorită siluetei pe care o are.

Chiar dacă a născut recent, Gianina se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat, demonstrând că poate să fie și o mamă dedicată, dar și o femeie independentă și plină de viață. Paul Nicolau este un bărbat fericit, iar familia lui a devenit completă în luna martie, atunci când tânăra l-a adus pe lume pe băiatul lor.

Cei doi au luat o pauză de la responsabilități pentru câteva zile și se distrează, dar separat. Pescobar se bucură de petreceri de lux pe insula milionarilor, în timp ce Gianina se relaxează pe litoralul românesc.

Cât a plătit Pescobar pentru o vacanță în Ibiza

Pescobar a postat în trecut un videoclip pe TikTok care i-a șocat pe mulți români! Afaceristul s-a filmat în timp ce achita o notă de plată impresionantă la un restaurant exclusivit situat pe plajele faimoase din Ibiza.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, într-un videoclip postat pe TikTok.

Afaceristul a plătit suma uimitoare de 65.000 de euro pentru o singură masă, unde a fost alături de câțiva prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *