Prima pagină » Local » Au furat de la neamuri, dar nu au scăpat neprinși! Doi ieșeni, suspectați că ar fi sustras mii de euro și lucruri de valoare de la rudele lor

Au furat de la neamuri, dar nu au scăpat neprinși! Doi ieșeni, suspectați că ar fi sustras mii de euro și lucruri de valoare de la rudele lor

09 iul. 2022, 02:00,
Violina GORCINSCHI, în Local

Ieșenii nu se mai simt în siguranță nici în sânul propriei familii. Recent, doi indivizi au intrat în vizorul polițiștilor după ce ar fi fost prinși furând de la rudele lor. În primul caz, tânărul în vârstă de doar 18 ani ar fi luat bijuterii și un laptop din locuința unui membru al familiei. Celălalt bărbat este bănuit că a sustras mii de euro de la o rudă.

Doi bărbați din Iași trebuie să dea explicații oamenilor legii, bănuiți că ar fi furat bunuri de valoare și bani de la rudele lor. Polițiștii au fost sesizați cu privire la aceste fapte și au efectuat cercetări pentru identificarea vinovaților. Față de tânărul care ar fi sustras bijuterii și un laptop de la membrii familiei sale a fost dispus arestul preventiv și va trebui să dea ochii cu procurorii.

o masina de politie

Polițiștii ieșeni i-au luat pe sus pe tinerii suspectați de furt din locuințe

Doi ieșeni, cercetați după ce ar fi furat de la rudele lor

interiorul Arestului IPJ Iași

Presupușii făptași au fost ținuți pentru 24 de ore în Arestul IPJ Iași

La sfârșitul lunii trecute, un individ ar fi pătruns în locuința unei persoane și ar fi luat cu el bijuterii și un laptop. S-a dovedit că principalul suspect este chiar ruda victimei.

„Agenții din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au identificat un tânăr, de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 25 spre 26 iunie 2022, acesta ar fi sustras bijuterii și un laptop din locuința unei rude din orașul Târgu Frumos. În baza probatoriului administrat, în cauză, acesta a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Pe data de 6 iulie 2022, Judecătoria Pașcani a dispus față de suspect măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Al doilea tânăr bănuit recent de furt din locuință este din orașul Podu Iloaiei. Conform cercetărilor întocmite de polițiști, în noaptea de 3 spre 4 iulie 2022, ieșeanul ar fi pătruns în locuința rudei sale și ar fi sustras 15.000 de lei, 1.500 de euro și 350 de lire. Cercetările continuă în cazul acestuia.

un portofel cu bancnote euro

Un ieșean ar fi furat de la o rudă sume de mii se euro

Bărbat în vârstă de 49 de ani din Iași, bănuit de tâlhărie

 mai multe dosare

Dosarele bărbaților au ajuns pe biroul procurorilor ieșeni

Nici indivizii care folosesc violența ca să sustragă bunuri nu sunt omiși de polițiști. Zilele trecute, un ieșean a fost dus la secție pentru declarații, suspectat de tâlhărie.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat și condus la cercetări un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Din cercetări a rezultat faptul că, prin acte de violență, acesta i-ar fi sustras unui bărbat telefonul mobil. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 30 iunie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Urmează să se stabilească întreaga situație de fapt prin cercetările efectuate de polițiști, sub supravegherea procurorului de caz.

Și cazurile ieșenilor care ar fi furat de la rudele lor vor urma să fie soluționate, după ce se vor efectua cercetări în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *