Prima pagină » Eveniment-Social » Au fost stabiliți artiștii nominalizați la „Bomboana pe Colivă”. Irina Rimes, Smiley și Carla’s Dreams sunt pe listele juraților
Au fost stabiliți artiștii nominalizați la „Bomboana pe Colivă”. Irina Rimes, Smiley și Carla’s Dreams sunt pe listele juraților

Au fost stabiliți artiștii nominalizați la „Bomboana pe Colivă”. Irina Rimes, Smiley și Carla’s Dreams sunt pe listele juraților

13 mart. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Eveniment-Social

Comisia de specialitate a galei muzicale „Bomboana pe Colivă” a stabilit artiștii nominalizați pentru cele mai nereușite interpretări din anul 2023. Este vorba despre nume foarte cunoscute din industria muzicală românească

Prima ediție a evenimentului va avea loc în ziua de luni, 1 aprilie 2024, la clubul The Pub – Universitatea din București. Comitetul va analiza cele mai slabe prestații muzicale din România pentru anul 2023 și va acorda cele mai „râvnite” premii. Conceptul este asemănător cu gala premiilor „Zmeura de Aur” din SUA.

Artiștii nominalizați la „Bomboana pe Colivă”

Pentru prestațiile mai mult sau mai puțin artistice care au avut impact negativ asupra calității muzicii românești în cursul anului 2023 se acordă premiile „Bomboana pe Colivă”. Comitetul muzical este anonim și a stabilit următoarele nominalizări: 1- Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru interpretare feminină: Misha Miller, Irina Rimes, Mira, Raluka. 2-Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru interpretare masculină: Azur, Smiley. 3- Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru interpretare în duet/grup: Irina Rimes și Theo Rose, Carla’s Dreams, The Motans, Randi și Roxen. 4- Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru textul unei melodii: Andia și Deliric (Pentru că), Delia și Connect-R (Fără te merau), Mario Fresh (Și ce dacă), Killa Fonic și Carla’s Dreams (Bambolina). 5-Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru come-back muzical: Dani Ionescu (Mamaia), 3 Sud-Est, Dinu Maxer, Crazy Loop. 6-Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru prestație live: Giulia, Azur, Irina Rimes, The Motans. 7- Premiul „Veșnica Pomenire” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin trei categorii: Irina Rimes, Azur, Loredana, Vescan și Eva Timush.

Momentele muzicale ale evenimentului vor fi asigurate de elevi ai liceului de muzică „George Enescu” din București, care vor interpreta partituri de jazz și pop, pregătiți și coordonați de Dana Barzer.

Organizatorii vor să revitalizeze industria muzicală din România

Gala, care va avea un caracter pamfletar, va fi prezentată de actorii Cristina Albișoru și Massimiliano Nugnez, din Italia, membri ai trupei independente de teatru „Breasla actorilor”. Organizatorii nu vor interveni în niciun fel în procesul de nominalizare a candidaților și nici în cel de desemnare a câștigătorilor fiecărei categorii în parte. Gala va avea loc pe 1 aprilie 2024, la clubul The Pub-Universității.

Organizatorii vor să atragă atenția asupra situației în care se află industria muzicală din România, având în vedere că zilnic apar melodii noi la radio și la televiziune. Premiile vor fi în forma unei bomboane. De altfel, de asta a fost aleasă și ziua de 1 aprilie. Va fi o atenționare amicală a producătorilor, compozitorilor, interpreților, difuzorilor, organizatorilor de evenimente muzicale și instituțiilor media.

Rămâne de văzut care dintre artiștii nominalizați la gala „Bomboana pe Colivă” se vor prezenta pentru a își ridica premiile.

Comentarii
  • Nu va e rusine sa organizati asa ceva? Va întreb si eu de ce vreti sa stricati ceva, va credeti ddstepti dar nu sunteti, ce e aia ma vesnica pomenire nesimtiti ordinari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *